úterý 30. května 2017

Radiátory airfel

Vítejte na stránkách společnosti INVERA METAL s. AIRFEL v České a Slovenské republice. Výrobcem této značky je nadnárodní koncernový výrobce DAIKIN. V naší nabídce naleznete deskové a koupelnové radiátory , plynové a kondenzační kotle, systémy odkouření k nabízeným kotlům.


Všechny vyrobené radiátory společností DAIKIN se vyznačují vysokým stupněm kvality povrchové úpravy.

Výrobní proces využívá jako jeden z mála využívá kataforezní předúpravu druhé generace , která je využívána převážně v automobilovém průmyslu. Každý deskový radiátor je vybaven odvzdušňovací zátkou. Deskový radiátor v provedení Klasik (K) je vybaven jednou záslepkou a deskový.


Funguje na báze ohrievania okolitého vzduchu a následného prúdenia zohriatého vzduchu do okolia. S týmto systémom kúrenia súvisia aj jeho prednosti ako nízke. Balíček přivezeme ještě dnes, nebo zítra.


Expresní doručení v Praze.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Created with sketchtool. Oceľové panelové radiátory Airfel za vynikajúce ceny! Najpredávanejšie radiátory Korado a Purmo so zárukou rokov vám dovezieme kamkoľvek na Slovensku.


Využite nášho sprievodcu pri výbere radiátorov. Máme v nabídce radiátory od výrobců Korado, Airfel , Licon, Minib. Více najdete v našem e-shopu. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. B MAX,Kombi Pack,Thermoqueen, Sanica,Korado,Thermokraft, Klimatizácie Midea, Beretta, Ferroli, solár,liatinové.


Kvalitné vchodové plastové (PVC) dvere. Panelové a kúpeľňové radiátory Kora Koralux, Airfel. Online e-shop, DOPRAVA ZADARMO, veľa typov a variantov. Už to je důvod ke zvolení právě našich radiátorů.


Všechny radiátory vyrobené společností DAIKIN jsou známé vysokým stupněm kvality povrchové úpravy. V barevném provedení pouze radiátory značky Korado.

KORAD – panelové radiátory. Nejvyspělejší technologie v systémech vytápění. Daikin- Airfel Daikin- Airfel. Najširšia ponuka čerpadiel, armatúr, kúrení, vodomerov a plynových regulátorov v Prešove. Pokud si nevíte rady a potřebujete pomoci s výběrem, nebo doporučením neváhejte nás kontaktov.


Ak hľadáte inzeráty zo sekcie ste tu správne! Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás! Podajte zadarmo inzerát do kategórie radiátory a zabezpečte si rýchly predaj.


Ponúkam na predaj nové panelové radiátory (Kora Airfel ) a kúpeľňové (rebríkové) radiátory (KORALUX, ARKADA, OZIRIS, SOLARIS). Na výber rôzne rozmery. Technické zabezpečenie budov. Našou veľkou prednosťou je profesionalita a dlhoročná skúsenosť, preto sa Náš odborne vyškolený personál najlepšie postará o čo najrýchlejšie a najefektívnejšie riešenie Vašej zákazky samozrejme so všetkou starostlivosťou.


Mit érdemes tudni a Fűtőtest, radiátor vásárlása előtt? Nézze meg az Árukeresőn! Ponuka produktov a služieb firmy ZANZI: plechy, plechové profily, strešné krytiny, plotové dielce, odkvapový systém, vykurovacia technika, javiská.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky