pondělí 21. března 2016

Ventilační mřížka do dveří

Větrací mřížky do dveří. Vyříznout otvor:445xmm Pro tloušku dveří - mm. Oproti ostatním výrobcům je naše mřížka teleskopická, čímž začistí otvor ve dveřích. Kvalitní větrací mřížky uzavíratelné, můžeme u těchto mřížek regulovat průtok vzduchu, nebo průtok vzduchu úplně uzavřít. Zároveň slouží pro nasávání.


Mřížka je vyrobena z kvalitního plastu s příměsí ABS, který je více odolný vůči vnějším vlivům (nežloutne na slunci) a výkyvům.

Mřížky pro ukončení vzduchotechnických rozvodů v interieru i exterieru s napojením přímo na kruhové potrubí. Stěnové, stropní, dveřní i podlahové mřížky dodáváme z pozinkovaného plechu, hliníkové, plastové, dřevěné i nerezové. Ventilační mřížky jsou určené k instalaci do stěny, stropu, dveří apod. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Slouží u dvojitých stěn k omezení vlhkosti.


Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Ideálně se hodí do dveří pro dobrou propustnost vzduchu. Hliníková větrací mřížka 60x4elox stříbrný s podélnými otvory 7xmm.


Mřížka větrací dveřní PH pro kombinaci větrání a nasávání.

Vhodná pro průmyslové, obchodní či domácí větrání a klimatizaci. Lze použít v interiéru do dveří koupelen, toalet. Pro průmyslové, obchodní, domácí větrání, vytápění a klimatizaci. Pro vnitřní a vnější montáž.


Uchycení pomocí šroubů. Použití pro instalace do dveří koupelen, toalet, kuchyní, garáží a pod. Pro instalaci dveří koupelen,pokojů,WC,kuchyní apod.


VĚTRACÍ - VENTILAČNÍ MŘÍŽKY DO DVEŘÍ. Mřížky jsou i jednoúčelové, například větrací mřížky do dveří. Plastová dveřní mřížka bílá. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Mřížka VENTS MV 450R - plastová ventilační mřížka do dveří s regulátorem průtoku vzduchu, šířka 462mm, výška 124mm, ABS.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Doplňky a příslušenství dvoukřídlých vrat a vedlejších dveří Zámek Vedlejší dveře i vrata mají ve standardu a pouze 1bodový zámek BKS, GU, KFV nebo jiný s roztečí mm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Zde naleznete: ventilační mřížky, nerez mřížky, větrací mřížky , mřížky kulaté, mřížky hranaté, mřížky do dveří , mřížky plastové, HACO mřížky, vanová. Dveřní a nábytkové ventilační mřížky v místech s vyšší vlhkostí nebo rozdílnou teplotou k odvětrávání stěn od vlhkosti a přirozené cirkulaci vzduchu.

Tyto ventilační jednotky jsou zkonstruovány speciálně pro stojanové rozvaděče. Montují se podle potřeby do podlahy, čepice nebo dveří rozvaděčů (prostup 3x 4mm).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky