čtvrtek 17. března 2016

Plynová kamna pohoda turbo

Klasické a dobře známé již mnoho let kamna Pohoda. Výkon (kW) - Váha (kg) - Spotřeba. Prodává se z důvodu prodeje chalupy sloužili v dílně a jsou v pěkném a funkčním stavu. Sledujte mé nabídky k prodeji bude ještě spousta zemědělského a zahradního nářadí i dílenského nářadí vše se fotí. Kamna jsou vybavena: hlídačem spalin, termopojistkou, pádovou pojistkou, tři polohy výkonu plynu a dvě.


Zdrojem je běžná kg PB láhev nebo elektrická síť 2V, která zefektivní vytápění místností i díky vestavěnému ventilátoru. Jsou vybaveny dvojitým bezpečnostním jištěním proti zhasnutí plamene a nízké koncentraci kyslíku. KARMA BETA COMFORT 02.


Kamna plynová Campingaz TURBO včetně připojovací sady. Okamžitý účinek, levný provoz a bezpečnostní prvky. To jsou hlavní přednosti kamen vyrobených v Evropě. Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží. Prodám starší plně funkční plynový kamna Pohoda Turbo. Mobilní plynová kamna s ventilátorem, který pomáhá lépe rozptýlit teplo po místnosti o objemu až 1m3! Tři stupně výkonu - 10kg ( i s plynovou láhví ). Hlídač spalin, termopojistka.


Tři polohy výkonu, kolečka pro snadné přemístění. Součástí výrobku je regulátor tlaku a hadice. Krbové kamna na plyn Valor 3včetně obložení Inzerát byl odebran z oblíbených. Mezi další oblíbené značky pak patří třeba ještě kamna Pohoda.


Dost však teorie, podívejme se teď společně na některé vybrané produkty. Teplotu vytápění můžeme regulovat ve třech. Předmět aukce: plynová kamna na propan butan POHODA TURBO s vlastním vetilátorem. Jedná se o plynová kamna s piezo zapalováním.


Kamna nabízím včetně regulátoru a hadice. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Podobné fráze na Sleviste.


Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Užijte si naplno rodinné grilování s kontaktním plynovým grilem Landmann L TRENDY 3. Kamna jsou vysoce mobilní, nepotřebujete k nim komín. Dvojité bezpečnostní jištění proti zhasnutí plamene a nízké koncentraci kyslíku.


Piezoelektrické zapalování. Plynový gril Landmann L TRENDY 3. Zabudovaný ventilátor na 2V, kamna lze používat i bez. Toto propan-butanové topidlo je určeno pro dočasné vytápění místností, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky