úterý 29. března 2016

Krb na pelety

Na druhou stranu mají i výhody – možnost naprogramovat, jednoduchá obsluha a doplňování paliva, zásobník paliva. Nevýhody : mnohdy vyšší pořizovací. Krbová peletová kamna s výměníkem a krby na pelety , která radikálně sníží Váš účet za energii o a plně nahradí Váš plynový nebo elektrický kotel.


Tato peletová kamna a krby na pelety jsou vhodná pro vytápění jedné místnosti. Peletová kamna a krby s jedním ventilátorem. Pomocí ventilátoru, který vhání vzduch přes žebrovaný litinový výměník kamen nebo krbu do místnosti, rovnoměrně rozptýlí teplo v obývacím pokoji, a tím se zvyšuje efektivita vytápění.

Krbová kamna na pelety jsou oblíbená díky snadné obsluze a pohodlnému dávkování paliva pomocí zásobníku. Umožňují tak velmi dobrou regulaci teploty podle Vašich požadavků. V menších domácnostech mohou sloužit i jako hlavní zdroj vytápění.


Kachle na pelety - sú dnes vyhľadávaným výrobkom ktorý vie nahradiť zdroj kúrenia v našich domácnostiach. Krbové kachle na pelety či už teplovodné alebo teplovzdušné majú svoje miesto v modernej domácnosti. Rôznorodosť ponúkaných krbových kachlí je ale naozaj veľká ale naozaj treba počítať s tým že tieto výrobky sami na Slovenský trh dovážame a preto je ich cena jedna z najlepších. Medzi v dnešnej dobe vyhľadávanými.


Jsou nejen ekologická, protože s nimi nepřijde žádný dřevní odpad nazmar, ale i báječně samostatná. Nepotřebují složitou obsluhu ani údržbu.

Nemusíte co chvíli přihazovat polínka a pečlivě střežit oheň, aby nevyhasl. Kamna se postarají skoro o všechno sama. TEPLOVZDUŚNÉ - pece na pelety. KRBOVÉ VLOŹKY na pelety. KOMÍNY - pre peletové pece a vložky.


Výroba a predaj peliet s dovozom! K tomu přispívají i samotné pelety. Jak funguje krb na pelety ? Když chceme zatopit, obvykle začínáme pomocí dálkového ovládání kamen.


Jeho tlačítko start uvede spotřebič do provozu. Asi po deseti minutách se pelety nasypané po zapnutí do topeniště zapálí. Krby na pelety i dřevo.


Zajímavé krby CPC, tedy kombinované krbové vložky na pelety , dřevo, štěpku a jiné palivo, se hodí k vytápění rodinných domů, chalup, srubů a chat. Výhodou je možnost libovolně kombinovat paliva. Protože během romantického večera Vaše oko jistě mnohem více zaujme krb s plápolající plameny nad. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.


Jedná sa o kachle či krb na celý život, ktoré exkluzívne dopĺňajú interiér. V ponuke sú klasické kachle na drevo, kachle s prídavnou akumuláciou teplaa najnovšie aj kachle na pelety.

Spojením tradičnej výroby a modernej technológie vznikli sálavé kachle na pelety MARLENE. Na podobném principu fungují i peletové krby. Stejně jako v případě klasických krbových vložek mají i peletové krby oproti krbovým kamnům vyšší nároky na prostor a průměr komína. Sk - rekuperácia s núteným vetraním 100tis. A prevádzkové náklady budú polovičné.


Teplovodný kotol na pelety , teplovzdušné alebo sálavé kachle na pelety , krb na drevo, krbové kachle na drevo, keramická pec na drevo, záhradný gril, originálna taliaska pizza pec. Môžete si vybrať medzi teplovzdušný a sálavým vykurovaním, alebo teplovodným podlahovým a radiátorovým vykurovaním. Vybírejte z kvalitních krbových kamen s teplovzdušným výměníkem od značek: Lincar, Kalor.


Krb napr z týchto odkazov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky