úterý 29. března 2016

Okc 300 ntr hp

Jeho životnost je velice dlouhá. Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Více informací Více informací o nepřímotopném zásobníku OKC NTR.


PRODUCT DESCRIPTION The heater vessel is welded from a steel plate and as a whole is protected by enamel resistant to hot water.

Nejnovější řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů k postavení na zem v objemech 300–5litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním výměníkem se zvýšenou předávací plochou pro ohřev TUV z externího zdroje – hlavně pro tepelná čerpadla. A Drazice indirekt tárolókkal jól jár! A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően rendszereinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió.


Hosszabb élettartam, alacsonyabb energia felhasználás, széles típusválaszték - kattintson és nézze meg most az OKC 3és hasonló termékeinket! The tank receptacle is welded of steel plate an as a unit, protected with enamel that resists to hot water. For additional corrosion. DESIGN AND BASIC DIMENSIONS OF TANK 1. Zásob víky jsou urče vé k ohřevu TV tepel vý čerpadle.


Regulace teploty se provádí a pa velu tepel vého čerpadla podle ávodu k obsluze TČ.

Ohrievač vody 300l Dražice OKC 3NTRR-BP Technický list na stiahnutie Použitie : Ohrievač vody s nepriamym ohrevom s dvomi rúrkovým výmeníkmi tepla - ohrev z externého zdroja tepla. Zásobovanie teplou úžitkovou vodou domácností , bytov , rodinných domov, malých prevádzok a pod. Vaata: küttekeha valimine vastavalt boileri tüübile Tšehhi firma Dražice boilerid on tuntud kõrge kvaliteedi poolest. Water heaters Boilers Wood gasification boilers Pellet boilers Wood gasification and pellet boilers Wood boilers Wood and Coal Boilers Atmos Stoves Pellet air-heating stov.


Charakteristika stacionárních zásobníků vody - bojlerů MPa Provedení zásobníků vody. Nejnovější řada smaltovaných zásobníků vody k postavení na zem v objemových řadách 250–5litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním výměníkem se zvýšenou předávací plochou pro přípravu teplé vody z externího zdroje – hlavně pro tepelná čerpadla. Kiekis: Pastatomas greitaeigis vandens šildytuvas su šoniniu pajungimu ir galimybe papildomai pastatyti TPK150-teną.


Tinkamas naudoti kartu su dujiniais arba šilumos siu. Tai netiesioginio šildymo vandens talpa, kurią lengva padaryti kombinuoto šildymo vandens šildytuvu. Tam būtina atskirai įsigyti kaitinimo elementą. Operating position – vertical.


Indirect enamelled heater designed for suspension on the wall with volumes between 80–2litres. The heater is connected to the external hot water source with the maximum temperature of 1°C and pressure of MPa. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Informacje ogólne o produkcie. Wężownica cechuje się znacznie zwiększoną powierzchnią oddawania ciepła w porównaniu do podgrzewacza o tej samej pojemności, z jedną wężownicą przeznaczoną do współpracy z kotłem grzewczym. Viac informácií o nepriamovýhrevnom zásobníku OKC NTR. Greitaeigis vandens šildytuvas skirtas šilumos siurbliams.


Palyginti (0)- Vandens.

W, perdavimo plotas - 3. Yra galimybė sumontuoti elektrinį teną (perkamas atskirai) ir padaryti įrenginį kombinuoto šildymo vandens šildytuvu. Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v žádném z e-shopů. KONSTRUKCE A ZÁKLADNÍ ROZMĚRY ZÁSOBNÍKU. Pastabos: NTR - netiesioginio šildymo vandens šildytuvas su vienu šilumokaičiu.


HP - šilumos siurbliams.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky