pondělí 21. března 2016

Elektrická topná rohož

Topná rohož je umístěna přímo pod podlahou. Dvoužilové provedení pro snazší instalaci. Při pokládání rohože odpadá nutnost vracení se studeným koncem na začátek napájení.


Elektrická topná rohož

Ultratenká topná rohož pod dlažbu do koupelny pro pokládku na anhydrit, beton nebo na izolaci F-Board. Výkon topné rohože je daný tepelnou ztrátou místnosti, dobou uvolnění nízkého tarifu RZ i materiálem podlahové krytiny. První elektrická topná rohož určená speciálně pro temperování podlahy byla vyrobena v Izraeli firmou DK Heating Systems Ltd.


Výrobky termoKABEL navazují ve spolupráci s tímto výrobcem na tuto tradici. Jako nášlapnou vrstvu lze v tomto případě použít jakoukoliv plovoucí podlahu vhodnou pro podlahové topení, při použití MDF vyrovnávacích desek můžete jako podlahovou krytinu použít vinyl, lino, koberec. Jedná se o soupravu, která obsahuje elektrickou topnou rohož LDTS vhodnou do prostor se zvýšenou ochranou (koupelny, umývárny, prádelny apod.), digitální termostat s podlahovým čidlem a ohebnou instalační trubku tzv. Topná podlaha dosáhne požadované teploty v závislosti na konstrukci. V případě, že je topná rohož nainstalována pod dlažbou do flexibilního tmelu na tepelně izolovaný betonový podklad dosáhne teploty podlahy °C při teplotě prostoru °C asi za 5hodiny.


Poskytují velkou variabilitu díky malé tloušťce a nenáročné instalaci (žádné kotle, topná tělesa, potrubí). Díky plošnému pokrytí, rychlosti náběhu a přesné regulaci nabízí maximální komfort. Nezpůsobují víření prachu ani vysychání vzduchu. Mohou fungovat jako hlavní či doplňkový zdroj tepla.


Elektrické topné rohože mohou být použity jako základní vytápění koupelen nebo jako vytápění pokojů, což dává pohodlí teplé podlahy. Naše topné rohože jsou nabízeny v sadách připravených k montáži s garancí nejvyšší kvality za konkurenční ceny. Elektrické podlahové vytápění je jedním z nejrozšířenějších způsobů využití elektrických topných kabelů. Pro tyto aplikace jsou z hlediska ceny, užitných vlastností i funkčnosti systému ideální odporové topné kabely. Ideální pro temperování a vytápění plovoucích podlah.


Elektrická topná rohož

Termodesky a topné desky pro psy. Výhřevné desky do psí boudy a pro štěňata v porodních boxech. Výhřevné elektrické desky pro psy přináší jednoduché a účinné řešení, jak zajistit psům v boudě příjemné klima, zejména v chladném zimním období.


Kde je podlaha studená, ale i občasně m. Topné rohože mají topný vodič připevněn ve vhodných rozestupech na nosné samolepící plastové mřížce, což zjednodušuje montáž i návrh potřebného typu topné rohože – stačí vybrat velikost topné rohože potřebnou pro pokrytí podlahové plochy, která má být vyhřívána. Jsou tvořeny topným kabelem, který je fixovaný na síťovanou tkaninu, což umožňuje jednodušší instalaci. Vyzvednutí objednávky elektromateriálu mo. Její hřejivé teplo dokáže ulevit od bolesti svalů, páteře i kloubů, čímž usnadňuje pohyb či usínání. Elektrická vyhřívaná deka najde své využití v mnoha situacích.


Vyhřívaná deka také příjemně zahřeje v zimním období nebo když tělo bojuje proti nachlazení a chřipce. Vybírejte si Elektrické dečky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Je vhodná pro novostavbu a renovaci, použitelná jako přídavné nebo doplňkové topení. WC pro hosty až po velké plochy, např. Topné rohože AEG, podlahové topení AEG Využijte výhodné nabídky na topné rohože AEG za výprodejové ceny.


Rekonstrukce podlah a podlahové topení. V případě rekonstrukce podlah v bytě či domě, kdy chceme použít podlahové topení a nechceme, nebo nemůžeme udělat podlahu úplně novou, by Vám mohl pomoci tento jednoduchý postup pokládky jak udělat elektrické podlahové vytápění. Vážení zákazníci, zboží expedujeme bez omezení.


Při úhradě zásilek na dobírku kurýrovi není možné platit v hotovosti, ale pouze platební kartou (plošné opatření přepravců).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky