čtvrtek 3. března 2016

Radiátor radik vk 22

Deskový radiátor se spodním připojením. Model RADIK VK je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje pravé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem. RADIK KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version which allows left or right side connection to the heating system. It is intended for pressurized or gravity-fed heating systems.


There are two upper and two lower hangers welded at the back of the radiator. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Nabízíme široký sortiment typů a rozměrů pro váš domov za akční ceny. Speciální cenové akce pro deskové radiátory KORADO Radik. Využijte objednávání on-line z pohodlí domova.


Skladem - pět a více ks. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Co to uchycení obsahuje?


Prodám radiátor KORADO radik PLAN VK 8x 5mm s termohlavicí, úchyty na zeď a šroubením na aluplex - viz. Důvod prodeje: nahrazen za designový radiátor. KORADO RADIK VK - připojení ze spod v sortimentu eshopu Topení-koupelny. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu.


V případě dotazů mě kontaktujte. Radiátor je nový, nepoužitý. Typ VK - dvoudeskový radiátor se dvěma vnitřními konvektory s integrovaným termostatickým ventilem Heimeier a. Typ VK , Typ VK , Typ VK , Typ VK , Typ VK , Typ VK. Upevnění radiátoru je již zahrnuto v ceně. Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzia.


Model RADIK VK je dvojpanelové vykurovacie teleso v prevedení VENTIL KOMPAKT, ktoré umožňuje pravé spodné pripojenie na rozvod. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Popis: Model RADIK KLASIK - deskové otopné těleso v provedení KLASIK, které umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Detail produktu Do obchodu.


Model RADIK KLASIK je deskové otopné těleso v provedení KLASIK, které umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. Plate radiators, korado. Ze zadní strany jsou přivařeny dvě horní a dolní příchytky.


KALKULÁTOR VÝKONU PRO ZVOLENÝ PROSTOR. Včetně přípojného šroubení (rohové - trubky ze zdi) a termostatické hlavice. Výška 600mm,délka 400mm. Na fotce je vzhůru nohama.


Ideálně osobní odběr, případně přes PPL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky