úterý 22. března 2016

Tepelný konvektor

Tepelný konvektor

Přímotopné konvektory, zkráceně přímotopy jsou určené zejména pro vytápění bytů, domů nebo kanceláří. Pracují na principu konvekce, kdy spodní částí vstupuje chladný vzduch, který je ohříván topným prvkem, vzduch se ohřátím rozmíná a vystupuje hodní mřížkou. Vykurovacím telesom sa ohrieva vzduch v miestnosti, ktorý začne prúdiť, a tak prehrievať celú miestnosť.


Tepelný konvektor

Volně stojící konvektor pro bezhlučné a plynulé vytápění místnosti. Zaujme moderním a elegantním designem. Teplovzdušné ventilátory.


Díky kompaktním rozměrům, praktickým držadlům a nízké hmotnosti ho lze lehce přemisťovat mezi místnostmi. Na jejich regulaci nic není a vytápění konkrétních. Postarám se o rovnoměrné vyhřívání a rozdělení teplého vzduchu v prostorách do velikosti m². Technické řešení FMS bez ventilátoru, F1S s ventilátorem s elektricky komutovaným pohonem a F2C, F2V a F4C, F4V s funkcí topení i chlazení optimalizuje potřebný tepelný výkon, rozměrová variabilita vhodně včleňuje konvektor do prostoru a různé technické, materiálové a barevné provedení pochozích mřížek dotváří.


Tepelný konvektor

Jinou alternativou jsou ještě olejové radiátory. Chcete se rychle ohřát? Závěsné ventilátory, jsou opatřeny úchyty pro bezpečné zavěšení. Ideální pro ty, kteří plánují instalovat ventilátor na konkrétní místo a chtějí ušetřit prostor. Tepelný výměník je vyroben z měděných trubek s nalisovanými hliníkovými lamelami a je povrchově upraven černou barvou.


Pochůzná mřížka je vyrobena z hliníkových profilů s povrchovou úpravou práškovou barvou ve čtyřech metalických odstínech nebo je mřížka vyrobena z bukového dřeva bez povrchové. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vážení zákazníci, na základě vládního doporučení jsou kvůli situaci omezené platby v hotovosti. Termostat, kontrolní dioda.


Konvektory a přímotopy, Luxel. Zakoupeno v polovině letošního ledna. Bohužel vyhozena krabice s účtenkou. Vzhledem k tomu, že budeme nakonec vytápět jiným způsobem prodávám. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Obvykle sa skladá z medenej rúrky a hliníkových lamiel. PTC topné články umožní efektivní ohřev s nižší spotřebou elektrické energie.


Sálavá složka tepla je nezbytná pro tepelný komfort, dobré rozložení teplot mezi podlahou a stropem a také zvýšení povrchových teplot stavebních konstrukcí i zařizovacích předmětů. Tepelný konvektor má praktické umístění ovládacích prvků i design. Souhrn těchto vlastností znamená pro uživatele nižší provozní náklady a zároveň zvýšenou úroveň tepelného komfortu. Je vybavený ventilátorom pre rovnomernú distribúciu tepla. Disponuje ochranou proti mrazu a prehriatiu.


Elektrická topidla koupit o objednat u OBI. Regulovatelný termostat se třemi stupni topného výkonu. V případě, že máte málo místa, je možná instalace na zeď.


Dedra Descon DA-T180C (1) Přidat do porovnání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky