středa 2. března 2016

Altech uh cz

Altech uh cz

Jsme česká společnost, která se od počátku své existence zabývá návrhem, výrobou a prodejem kompenzačních a rehabilitačních pomůcek pro imobilní osoby. Specializujeme se obzvlášť na šikmé zvedací plošiny, svislé zdvihací plošiny a schodišťové sedačky pro seniory. Tato webová stránka používá cookies. Plošina pro letadlové schody je významným pomocníkem. Náhradní díly - ALTECH.


Robotické svařování dílů metodou MAG na šestiosém svařovacím. Referenční instalace - ALTECH. Kde nás najdete Kontaktní osoby Oddělení: Jméno Telefon Email Ředitel a jednatel Ing. Vedoucí oddělení konstrukce Ing. Since beginning, We are a Czech firm which deals with design, production and sale of compensation and rehabilitative tools for immobile persons.


Due to the lack of these products in the Czech market, our company continues development and broadens its services in foreign goods import and counselling in questions of access without barriers, whereas we fully cooperate with our external colleagues including immobile citizens. Již let vyrábíme a prodáváme rehabilitační pomůcky pro imobilní. Nabízíme kompletní řešení bezbariérového přístupu!


Our sortiment of products will meet everybody’s expectations towards barriers overcoming. Choose from the wide menu of products the one which suits your needs best. Call or write to us and we will come to review your barrier. We prepare the best offer FREE OF CHARGE. Náš tým tvoří více než 3profesionálů z různých profesí – manažerů, obchodníků, konstruktérů, mechaniků, zkušebních techniků a řadu dělníků nejrůznějších odborností.


Chcete-li posílit tuto skvělou partu, sledujte pozorně nejenom naše stránky – sekci KARIÉRA, kde inzerujeme aktuálně otevřené pracovní pozice, ale i nejnovější příspěvky na. Společnost ALTECH , spol. Chěl bych tímto moc a moc poděkovat všem pracovníkům co se podílely jak na zaměření,zpacování,výrobě i montáži sedačky za naprosto precizní a profesionálně odvedenou práci ! Výroba posuvných dveřních sítí.


Vítejte na našich stránkách. Náš široký sortiment zařízení pro imobilní spoluobčany a seniory jistě splní očekávání každého, kdo potřebuje překonat jakoukoliv bariéru v bytě či ve veřejné budově. Svaz tělesně postižených v České republice z. Jsme dodavatelé oken a dveří z plastových a hliníkových profilů německé provenience. Uherském Hradišti a Kunovicích.


Vyrábíme a prodáváme pomůcky pro imobilní osoby. Zajišťujeme řešení bezbariérového přístupu. Pomáháme lidem překonávat bariéry. Většina oprav se vždy vyplatí.


Výtvarné práce týmů - 1. Aktivujte si rozšířený firemní záznam v katalogu InFirmy. Buďte s námi vidět tam, kde vás zákazníci skutečně hledají. Montovaná výrobní a skladová hala Altech UH Montovaná výrobní a skladová hala Altech UH Skladově - výrobní halu č. Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy ALTECH , spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky