úterý 15. března 2016

Montáž autoklimatizace

Drivers available same day. Jsme zavedená česká firma, která se již řadu let zabývá technickým řešením klimatizačních systémů a jednotek pro byty, domy i kanceláře. Smooth Pulls Cold Glue and Traditional PDR Glue Pulling Tutorial - Duration: 13:14. GOSS – montáž a servis klimatizace Nejlepší transportní chlazení pro Vaše skříňová vozidla!


Technologie, která udrží vše čerstvé. Objednejte si instalaci chladicích boxů či montáž a servis klimatizace pro restaurace, autobusy i kolejová vozidla.

Dodáváme transportní chlazení do skříňových automobilů. Na nezávislé topení a klimatizace zajišťujeme montáž a servis. Montáž se provádí v odborném servisu. Jaké výhody nezávislé topení přináší: Už nikdy žádné škrábaní zamrzlých oken, sníh a led roztaje ještě dřív než přijdete k autu. Opravy a montáž autoklimatizací.


Nabídka repase a plnění autoklimatizace. Možnost zapůjčení náhradního vozidla. Servisní opravy vozů všech značek. Diagnostika řídících jednotek.

Novinkou jsou přístavby transportního chlazení na originální klimatizace. Aktuální katalog firem v kategorii montáž klimatizace. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Výměna a montáž kompresoru klimatizace, včetně doplnění správného množství oleje do kompresoru. Při zakoupení klimatizace od 1. Zboží zasíláme na Slovensko i do Evropy.


Klimatizace do bytu, domu Moderní technologie Montujeme také příst. Dehydrátor vám můžeme namontovat v našem servisu. Jak dlouho trvá běžné vyčištění chladícího média (R134a) systému autoklimatizace ? Vašem voze a následné plnění celého systému autoklimatizace. Samozřejmostí je kontrola těsnosti s doplněním oleje a chladiva.


Plnění provádíme i pro klimatizace. Nabízíme komplexní služby pneuservisu, autoservisu, autoklimatizace a odtahové služby. Přezouváme pneu všech velikosti. Připravíme a provedeme ME a STK.


HOTLINE servis 8-hod. Váš vůz do našeho servisu a následně Vás budeme kontaktovat o průběhu samotné opravy. Doba montáže cca hodin.

Laserová geometrie kol. Měření geometrie kol a seřízení podvozku. Prodej náhradních dílů.


Pro přesnou cenovou nabídku na přestavbu, montáž LPG a CNG využijte: Poptávkový formulář. Pro tuto cenovou nabídku jsou zapotřebí stejné informace jako v Poptávkovém formuláři. Cenová nabídka na přestavbu LPG a CNG je zdarma a nezávazná.


Naše firma zaručuje nejen spolehlivost a dlouhověkost zařízení, ať jde o chladící a mrazící boxy, autoklimatizace , gastrozařízení, chladírenské dveře či polyuretanové panely, ale i profesionální přístup k zákazníkovi ve Zlínském kraji, především ve Zlíně, Uherském Hradišti a jejich okolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky