úterý 22. března 2016

Sumcové pelety

Pelety se dají využít i při lovu sumců na živou nástrahu jako vnadící, kdy nimi lze přilákat jednak hejna menších rybek, které podnítí sumce k aktivitě, a nebo i jako návnada přímo pro něj. Pelety pod háčkem měníme co až hodin, aby nástraha byla stále čerstvá a vydávala silné aroma. Je dobré, když od bójky rozházíme několik hrstí pelet, které přilákají sumce z větší vzdálenosti. Tahle taktika taky může skutečně přinést „vousaté ovoce“.


Je vyrobená zo zmesi dokonale vybraných a kvalitných surovín, masívnej dávky oleja a múčok. Naše unikátne sumcové pelety boli vyvíjané tak, aby splnili všetky požiadavky rybárov na lov sumca. MamutHalibut pelety bez díry jsou určené především k vnadění, i když se dají i nastražit. Díky obsahu rybích olejů, mouček a dalších atraktivních přísad jsou vynikající návnadou na sumce a velké kapry. Peletky vyrobené zo zmesi dokonale vybraných a kvalitných surovín, masívnej dávky oleja a múčok.


Velké mega pelety o průměru 38mm jsou již svou velikostí a složením ideální volbou pro lov sumců a trofejních kaprů. Jsou vytvořeny tak, aby vysílaly intenzivní pachový signál do svého okolí a jejich chuť se stala neodolatelnou. Doba rozpadu při teplotě vody 18°C a průměrné proudění vody je u průměru 38mm až hodin. Kvalitní sumcové pruty pro lov trofejních ryb. Pelety na ryby mají schopnost snadno nasát nejrůznější boostery a dipy, což z nich při pomalém rozpuštění ve vodě dělá skutečně neodolatelnou pochoutku.


Ať už tedy sháníte pstruží pelety nebo pelety na sumce, z naší nabídky si určitě vyberete. Pelety mm jsou skvělá volba, jak pro plošné zakrmování lovné místa, tak i pro nastražení při krátkodobém lovu. Zároveň jsou pelety mm vynikající věc pro závodní lov. Možno zatraktivnit příslušným Amino dipem nebo Boosterem.


Vyrábíme v třech řadách Fish Liver, MK, Black Fish o průměru pelety mm. Jako další letošní novinku v našem sortimentu představujeme SUMCOVÉ PELETY OŽIVLÁ MRTVOLA (zombie). Sumcové pelety , NaRybolov. Tyto pelety vznikly ze základu směsi pro OŽIVLOU MRTVOLU.


Sumcové pelety

Masové moučky, krev, játra a speciální extrakt z. Mega pelety speciálně vytvořené pro lov sumců. Vhodné pro lov trofejních kaprů a lov sumců. Jsou baleny v uzavíratelné krabičce, jež zajišťuje jednoduché uzavření po každém použití.


Vlajková loď sumcových prutů Kronos, které jsou silné, stylové a 1 vyvíjené v České republice! Tato řada prutů má silný blank, který vydrží velký nápor i při extrémním rybaření. LK Baits - Lukáš Krása nabízí rybářské potřeby od významných výrobců rybářského vybavení. V naší nabídce sežete pruty od různých firem jako je WFT, Black Cat, Madcat, Delphin, Hell Cat a jiné. V nabídce najdete rybářské pruty, rybářské navijáky, boilie, rybářské čluny, oblečení pro rybáře, lehátka, křesla a další potřeby pro rybaření.


Sumcové pelety

Po dobu nouzového stavu v ČR jsme jsi pro Vás připravili akci v podobě dopravy zdarma. Díky tomuhle nepříznivému stavu jsme taky nuceni pozastavit platbu dobírkou. Jediná možnost platby je převodem na účet. Po přijetí Vaši objednávky Vám zašleme číslo účtu a variabilní symbol. Naše unikátní sumcové pelety byly vyvíjené tak, aby splnily všechny požadavky rybářů lovící sumce.


Zdravím, nevíte někdo kde a za kolik se nechají pořídit sumcové pelety , popřípadě nějaký ten receptík na jejich výrobu? Autor diskuse: Mickey - Profil, 19. Pelety neobsahují odpad z průmyslového zpracování ryb.


Sumcové pelety

Pelety mají zvýšenou nutriční hodnotu a díky tomu přirozeně vyšší účinnost! Pelety Halibut se díky tepelnému předzpracování při výrobě dobře rozpouští i ve studené vodě. Známe testy a máme dlouholeté zkušenosti z prodeje a výroby pletených šňůr. Náš výběr rybářských šňůr je s důrazem na kvalitu, parametry, zajímavou cenu, odolnost a zkušenosti rybářů. Máme dostatečný a ověřený výběr za přijatelné ceny pro všechny rybáře.


Rybárske, poľovnícke a chovateľské potreby Hobby Malacky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky