čtvrtek 24. března 2016

Prodám plynové topidlo

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plynové topidlo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Je vhodné pro vylepšení tepelného komfortu v malých místnostech. Předností je velmi tichý provoz. Rošt je zcela nový, nikdy nepoužívaný, sundaný z nového grilu.


Rozměry 4x 2cm. Dále prodám použitý tál campingaz. Materiál smaltovaná ocel. Přenosné topidlo s regulací výkonu - 53kW s elektrickým zapalováním.


Plně funkční, používáno na dílně cca 80m2. Prodám plynové topidlo MASTER BLP 53ET. Hlavní město Praha, cena 990Kč, od Figurko na Sbazar.


Karma Beta Comfort - Plynové podokenní topidlo KARMA BETA comfort - elektronicky řízené topidlo s výkonem kW do vytápěného prostoru do max. Vhodný pro sklady, haly. Brno, Slavkov, Kyjov a okolí.


Projděte si inzeráty prodam plynove topidlo na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO.


Prodám plynové topidlo

V provozu jen několikrát – chalupa, jako nové. Všechny informace o produktu Topidlo Kvart Vafky 4T, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Kvart Vafky 4T. Obsah: Nonivamid (technický pepř) - mg v jedné nábojce. Určeno pro plynové pistole cal. Plynové plotýnky, multifunkční horkovzdušná trouba, teleskopický rošt, rychlý předehřev trouby, Eco clean funkce, stop gas, programování doby pečení.


Výkonnost a nízké provozní náklady - Plynové topidla budou k dispozici všude tam, kde je požadována vysoká účinnost. Jedná se o zařízení, která jsou zhotovena z pevných a trvanlivých součástí, uzavřená v silném a odolném obalu. Plynová topidla MORA jsou totiž opatřena systémem automatické regulace. Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd. Kompletní a efektivní řešení průmyslového vytápění.


Prodám plynové topidlo

Karavan je v excelentním stavu, ideální pro rodiny s dětmi. Rekonstruujeme dům - dohoda jistá. Weber, grily na selata G55. GARANCE PROFESIONÁLNÍHO PŘÍSTUPU. Prohlédněte si aktuální inzeráty plynove topidlo.


U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? VŠE PLNĚ FUNKČNÍ, auto bylo komplet vyvařené motor nesmrtelnej v supr stavu. Inzerce na bazaru je zdarma.


Nastavená teplota je udržována automaticky. Topidlo je vybaveno mechanickou regulací teploty – termostatem a piezozapalovačem, kterým se. Plynové topidlo , wafky - prodej Wafky s odvodem do komína, případně po dokoupení odvětrání i přes zeď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky