pondělí 14. března 2016

Měřič co2 ve vzduchu

Na základě těchto měření již budete vědět kdy a jak často máte větrat, aby jste měli v místnosti stále dobrou kvalitu vzduchu. Postupně zjistíte příjemný rozdíl s pocitem bez únavy, vetší soustředěnosti a pohody. Nový COmonitor od českého výrobce - snímač obsahu oxidu uhličitého COve vzduchu. Ačkoli je oxid uhličitý neviditelný a bez zápachu, zvýšený obsah COv místnosti. Praktický přenosný měřič koncentrace CO , teploty vzduchu a relativní vlhkosti vzduchu.


Přístroj k měření COVoltcraft CM-100.

Ať už využijete měřič Wöhler nebo Voltcraft, v každém případě získáte měřicí zařízení schopné průběžně sledovat hodnoty teploty, koncentrace COa vlhkosti vzduchu v čase. To se hodí hlavně pro analýzu kvality vzduchu například v ložnici během noci. Z tohoto pohledu se jeví jako nejlepší přístroj Wöhler. Na vině je zvýšený nebo příliš vysoký podíl oxidu uhličitého ( CO) ve vzduchu v místnosti.


Dnes už firma CONRAD nabízí výhodnější zařízení za poměrně příznivou cenu 7Kč. Pro měření používám několik let starý měřič COVoltcraft CO-10. Jedná se o měřič kvality ovzduší Voltcraft CO-20.


Tento měřič kvality vzduchu kontroluje a sleduje kvalitu vzduchu v místnostech. Kombinuje měřících přístrojů v jednom kompaktním nástroji a měří teplotu, vlhkost a rychlost proudění vzduchu , COa C.

Další chyby mohou vznikat díky změnám teplot, změnám vlhkosti ve vzduchu , apod. Nejspíš nejkomplikovanější u takového měření bude neustále kolísající koncentrace COv měřeném vzduchu. Výjimkou nejsou ani hodnoty kolem ppm. Koncentrace COve vzduchu prolomila magickou hranici ČTK 10. Kvalita vnitřního vzduchu se v dnešní době posuzuje podle teploty, vlhkosti a koncentrace oxidu uhličitého ( CO ). Měřit CO často nestačí.


Přenosný přístroj pro měření CO, teploty a vlhkosti vzduchu Rotronic CP11. Volitelně možnost připojení termického anemometru a vrtulkového anemometru pro měření rychlosti vzduchu a objemového průtoku ve ventilačním kanálu. Kvalita vzduchu : měření CO, vlhkosti vzduchu a absolutního tlaku pomocí volitelné sondy IAQ.


Zobrazení vzdálenosti rosného bodu, hodnot min. Hodnoceny jsou koncentrace v průběhu noci, a to za různých režimů přirozeného větrání. Výsledky ukazují na významný vliv větrání na kvalitu vzduchu. Dokazují, že pouze přirozené větrání.


Regulace větrání podle kvality vzduchu nebo obsahu oxidu uhličitého v interiéru je v posledních letech oblíbenou funkcí, propagovanou dodavateli vzduchotechnických jednotek i řídicích a regulačních systémů. Aby ovšem splnila svůj účel, tedy snížit provozní náklady (kterými rozumíme nejen platby za spotřebu energie, ale i např. náklady na servis a údržbu) a. Kompaktní přístroj pro analýzu vzduchu v místnosti. S těmito daty lze snadno posoudit kvalitu vzduchu v místnosti a přistoupit k potřebným opatřením.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Naše firma provedla průzkum ve školce, škole a kanceláři.

Umístila čidla kvality vzduchu do tříd a kanceláře. Odkud byly naměřené hodnoty oxidu uhličitého nejhorší? Možná Vás výsledky ani nepřekvapí, ale je v pořádku, že děti tráví tolik času v uzavřených místnostech, kde je kvalita vzduchu často až alarmující? Průzkum, který jsme prováděli v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky