středa 9. března 2016

Kondenzační kotel geminox

Dosažení nedosažitelného předvádějí kondenzační kotle Geminox THRs ve své již čtvrté generaci. THRs sólo, Kotel s výkonovým rozsahem – kW je určen k vytápění objektů s velmi malou tepelnou ztrátou, tzn. Základní provedení bez přípravy teplé vody je možno doplnit o externí. TV a topné systémy včetně odvodu spalin a využití obnovitelných.


Kondenzační kotel geminox

THRs 5 sólo, Kotel s výkonovým rozsahem – 4kW je určen k vytápění větších objektů s tepelnou ztrátou nebo – kW, zejména pak nadstandardních rodinných domů, vil a objektů komerčního charakteru. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla. Teoretická účinnost je tedy 1. Dodatečně využitelných je tedy zhruba tepla. Předpokladem je dokonalá technologie využívající uzavřenou spalovací komoru, přetlakové spalování a speciální kondenzační. Z praxe ale víme, že ani minutové intervaly nejsou výjimkou.


I laikovi musí být jasné, jaký závěr lze z těchto údajů vyvodit. Kotel ZEM 2-17C patří do modelové řady ZEM C – kotle jen na topení, s možností připojení externího zásobníku TUV Modelová řada plynových kondenzačních kotlů Geminox ZEM je ideální alternativou všude tam, kde buď nelze nebo není potřeba využít naplno všechny funkce špičkové modelové série kondenzačních kotlů Geminox THRi. Zcela unikátní vlastností kondenzačních kotlů THRi je možnost změny jejich výkonového.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. GEMINOX ZEM 2-17C - kondenzační kotel pro topení nebo sestavu se zásobníkem. Kotel ZEM 5-25C patří do modelové řady ZEM C – kotle jen na topení, s možností připojení externího zásobníku TUV Modelová série plynových kondenzačních kotlů Geminox ZEM je výbornou volbou všude tam, kde buď nelze nebo není potřeba využít naplno všechny funkce špičkové modelové řady kondenzačních kotlů Geminox THRi.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kondenzační kotle pracují s nižší teplotou vody v radiátorech. Už slovo kondenzační naznačuje, že se nejedná o klasický plynový kotel , ale o kotel , který pracuje v tkz. Proč je kondenzační kotel GEMINOX vhodnější do novostaveb než ostatní kotle? Platí: pokud kondenzační kotel budeme provozovat do zhruba °C topné vody na výstupu z kotle, pak topí v tzv.


Kondenzační kotel geminox

Firma Geminox díky neustálému kontaktu se svými partnery na nejvyspělejších trzích jako první pojmenovala a vyřešila fenomén dnešní doby – nízkoenergetické domy. O problémech, které s sebou přináší vytápění objektů s malou. Použitie tejto jednotky v kombinácií s 3rýchlostným čerpadlom umožnilo výrazné zníženie ceny kotla pri zachovaní všetkých konštrukčných predností kondenzačnej techniky Geminox. Plynový kondenzační kotel GEMINOX THRS je kotel závěsný. Stacionární kondenzační kotel Geminox SERADENS je vyvinutý jako moderní nástupce klasických stacionárních plynových kotlů (Gasex, Destila, ÉTI, atp.).


Vysoce kvalitní konstrukční prvky kotle, jako jsou například patentovaný nerezový hořák, nerezový velkoplošný výměník nebo nerezový zásobník teplé vody doplňuje nejmodernější řídící jednotka Siemens LMS. V bílé barvě, s čidlem QAC34. Kotle INTERGAS byly již od počátku koncipovány jako přímá náhrada kombinovaných nástěnných kotlů s měděnými výměníky.


Kondenzační kotel geminox

Nabízí také sadu pro TUV. Potom vyměňte starý plynový kotel za kondenzační plynový kotel , se kterým ušetříte až nákladů za vytápění! Během provozu kondenzačního plynového kotle se využívá spalné.


Vytápíte Vaši domácnost plynem? Tzn, dnes kupte jen kondenzační kotel. Radiátory časem vyměníte za nové, které mají větší otopnou plochu, tzn, topíte na menší teplotu. Při vyšších teplotách funguje jako normální kotel.


Kondenzační kotel geminox

Nejmodernějším způsobem spalování zemního plynu pro účely vytápění je topení pomocí kondenzačního kotle. Kam padne kondenzační kotel jako ulitý? Je kondenzační plynový kotel opravdu tak úsporný, jak nám tvrdí výrobci? Díky speciální konstrukci dosahují kondenzační kotle účinnosti až 1 - u klasických plynových kotlů je to okolo.


To od kolik kWh ročně se vyplatí už bylo publikované (v EU). Až mne EU přinutí tak ano. Pane Vávro já si kotel kondenzační dobrovolně nekoupím, protože se mne nevyplatí.


Kotel si zásadně nechávám pravidelně ročně servisovat a pořizuji i foto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky