pondělí 28. března 2016

Linde chladící technika

LINDE chladící technika s. Přesunuli jsme boční podmenu do horního menu. Věříme, že jsme inzerci zpřehlednili. Pokud budete mít nějaké nápady na vylepšení, napište nám. Provozujeme internetový obchod chladicí a výčepní techniky a příslušenství.


Dodáváme chlazení na pivo, pivní chladiče, mobilní chlazení, výčepní zařízení, výrobníky sodové vody, pivní kufry, párty pípy, výčepní stojany a výčepy piva. První z nich je proříznutí šedi trhu zaplaveného stojany typu „kobra“. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením.


Dodávka chladicího zařízení pro retai. Průmyslové chlazení – dodávky zařízení pro chlazení velkoskladů, distribučních center, zimní stadiony. Naše zařízení najdete i ve zdravotnictví, průmyslu a výzkumu. Ucelená řada profesionálních stolových chlazení na pivo, která jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení a čepování piva v domácnostech, na zahradních party, v barech a restauracích. Montáž a servis chladicích.


Carrier chladicí technika CZ s. Provádíme servis a opravy pro živnostenské a průmyslové chlazení všech druhů vč. Opravy chladící a mrazící techniky provádíme v co nejkratších termínech (v pracovních dnech nejpozději do hodin). Přijímáme objednávky z těchto oblastí: Praha, Praha – výcho Praha – západ a dalších okrajových částí Prahy.


Jsme odborníci na chladící , mrazící a klimatizační technologie Naše služby Jsme hrdi na to, že jsme společnost, která je schopna zajistit potřeby všech našich klientů celým spektrem oboru chlazení. Zadejte číslo, zavoláme zpět do minut a najdeme ty pro vás. See photos from visitors to Lindr - Chladící a výčepní technika. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Prodej chladiv FREON TM, OPTEON TM, přírodních chladiv (čpavek, uhlovodíky a CO2). Regenerace a likvidace chladiv. Distribution of FREONTM, OPTEONTM, refrigerants, natural refrigerants (ammonia, hydrocarbons and CO2). Dodáváme chladicí a mrazicí techniku, šokové zchlazovače a zmrazovače, chladící a mrazící skříně, truhly, pulty, vitríny, vany, výrobníky ledu a sodové vody, vinotéky a kompletní nápojovou techniku: pro obchody, skladové areály, kuchyně, restaurace, kantýny, nemocnice, kanceláře, hotely, prodejny lahůdek a potravin. Linde chladicí technika , spol.


Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika , která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky. Společnost vznikla k 12. Company Head Office: Lindr chladicí a výčepní technika. Products Lindr chladicí a výčepní technika : Luxury tap equipment Luxury tap equipment is designed for demanding customers with specific requirements for the appearance of the tap. Dárkové sady piva a vína.


Pivovar Beskydský pivovárek. Chladící věže (1) Chlazení na pivo (3) Výměníky tepla (9) Stránka: 1. Zobrazuji firmy až celkem 5. Akční nabídka nářadí a svařovací techniky do 31.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky