pátek 4. března 2016

Klimatizace airwell

Uvedená cena je pouze za zboží, montáž je v případě zájmu nutno dokoupit. D proudění vzduchu – Možnost natáčet lamely svisle i horizontálně. Byla prvním Evropským výrobcem klimatizaci s přímým odpařováním. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ekologické chladivo R3 Inverter, chlazení 64kW, topení 93kW, fotokatalytický a antibakteriální filtr, infraovládání, otáčky ventilátoru, turbo režim. Rozšířená záruka roky. Určeno pouze pro chlazení se standardní filtrací. Vhodné pro místnosti cca 30m2.


Ovládání na jednotce i pomocí infraovladače v balení. Symbol v horní časti displaye (A) vždy zobrazuje poslední použitý režim provozu. Vitajte na stránke spoločnosti KLIMAVEX a. Sortiment francúzskeho výrobcu AIRWELL ponúka rezidenčné a komerčné klimatizácie pre byty, rodinné domy, či administratívne priestory. Register your equipment.


Would you like financial assistance for your works ? Calculate your premium. Are you looking for a product ? Let yourself be guides. Our advices To offer you an optimal comfort.


Společnost AIRWELL dodává pro slovenský a český trh domácí klimatizace , které patří k těm nejkvalitnějším, při zachování velmi příznivého poměru cena - výkon. Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Kategorie je momentálně nedostupná.


Klimatizace airwell

Airwell MFH mobilní klimatizace , Ventishop. Klimatizace panasonic, airwell. Všechny nabízené nástenné klimatizace disponují inverter technologií pro vysokou energetickou účinnost chlazení a topení a také nejnovější normou evropské unie ecodesign. Manuální i dálkové ovládání.


Integrovaná filtrace vzduchu. Energetická třída chlazení A. Instalační sada do okna a stěny. Je vhodná i na temperování v zimních měsících.


Chlazení a vytápění až do -° C. Fotokatalytický a antibakteriální filtr. Jako první v Evropě začali vyrábět klimatizace s přímým odpařováním. Mobilní jednotka s chlazením 93kW. Určena pouze pro chlazení, se standardní filtrací. Uvedené značky máme otestované a máme s nimi skúsenosti.


Radi Vám poradíme, navrhneme výkon a ponukneme cenu za montáž. Pre jednoduchý výber klimatizácie a orientačné určenie výkonu použite túto tabuľku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky