středa 30. března 2016

Podlahové konvektory

Zabýváme se výrobou a vývojem podlahových, nadpodlažních a stěnových konvektorů a designových radiátorů. Pro podlahové konvektory KORAFLEX. Mřížky z eloxovaného hliníkuKrycí mřížky KORAFLEX.


Jsou to konvekční otopná tělesa, umístěná pod úrovní podlahy nejčastěji v blízkosti oken, venkovních balkonových dveří anebo podél. Konvektory jsou určené k vytápění rodinných i bytových domů, administrativních budov a nebytových prostor.

Nízka stavebná výška umožňuje umiestnenie konvektorov do každej konštrukcie podlahy. Ich použitie je vhodné predovšetkým v priestoroch s veľkými. Do interiéru totiž vnášejí velmi zajímavý designový prvek. Podlahová konvektor si je navíc možné pořídit.


Podívejte se, jaké konvektory nabízíme na Okay. Nevíte si s výběrem rady? Neváhejte oslovit naše zkušené zaměstnance a ti vám konvektory představí a poradí, který by vám.

Konvektory Adax Neo, Adax Neo Wifi, Adax Clea, Adax Clea Wifi – úspora energie a financií. Konvektory F2C a F2V byly speciálně vyvinuty pro intenzivní vytápění nebo dochlazování interiérů a jsou určeny pro dvoutrubkové systémy. Z běžně používaných technologií se pro konvekční podlahové vytápění využívají především podlahové konvektory. Podle provedení k vytápění, chlazení a větrání. Obzvláště u velkých okenních ploch a zasklených dveřích brání nepříjemnému odpadnímu studenému vzduchu a. Za podlahové vytápění v obecném výkladu lze považovat i vytápění řešené konvektory , které jsou v podlaze zabudovány.


Tepelná energie do místností v tomto případě nevstupuje, nebo z ní nevystupuje celou plochou podlahy, ale jen její částí, plochou, kterou zabírá konvektor. PODLAHOVÉ KONVEKTORY v sortimentu eshopu Topení-koupelny. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Další výhodou je, že konvektory jsou bezhlučné a ekonomicky šetrné.


Společnost LICON HEAT s. Na následujícím videu naleznete krok za krokem předvedený a podrobně popsaný postup! Používají se především v prostorách s velkými prosklenými plochami, v místnostech s francouzskými okny, v zimních zahradách i kolem bazénů. Umísťují se do nejvíce exponovaných míst do podlahy těsně kolem obvodových prosklených stěn.


Zabraňují tak pocitu sálání chladu od studených. Veľké presklené plochy a podlahové kúrenie v miestnosti sú dnes známkou pokrokového stavebníctva.

Okenné plochy až k podlahe však majú podstatne vyššie tepelné straty než dobre izolované obvodové steny. Rekonstrukce podlah a podlahové topení. V případě rekonstrukce podlah v bytě či domě, kdy chceme použít podlahové topení a nechceme, nebo nemůžeme udělat podlahu úplně novou, by Vám mohl pomoci tento jednoduchý postup pokládky jak udělat elektrické podlahové vytápění.


Volně stojící konvektory je naopak možné přenášet či převážet, takže se mohou stát zdrojem tepla tam, kde právě potřebujete. Konvektorové těleso KORAFLEX FK nebo FK InPool je určeno pro zapuštění do podlahy, zejména v místech neumožňujících umístění vyšších těles, například k francouzským oknům, k průchodům do zimních zahra vstupům do hal, východům atd. Elektrické kotly a konvektory - Protherm Raja.


Regulácia výkonu od kW, až po kW. Eshop, Online predaj, objednávka. Naše výrobky oslovujú čoraz viac architektov, projektantov, ako aj samotných investorov.


V místech s vyššími tepelnými ztrátami, kde je třeba zvýšit účinnost topení, je nejlepší volit podlahové konvektory s ventilátorem a optimalizovanou konvekcí. Díky ventilátoru se rychleji docílí tepelné pohody v celé místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky