čtvrtek 3. března 2016

Termostat auraton 2005

Automaticky nastavujeme teplotu v místnosti na komfortní hodnotu – v dobû, kdy jste doma, a na niωí teplotu – v dobû, kdy jste pryã nebo spíte. The factory set communication code is 085. Kontaktujte nás prosím pro možnost nabídnutí náhradního produktu. Pokojový termostat pro regulaci vytápění.


Fiecare termostat de cameră AURATON, ca orice termostat de cazan și alte produse cu logo-ul nostru, sunt în conformitate cu cerințele de calitate cele mai stricte și incorporeaza cele mai recente tehnologii pentru funcționarea eficientă și o viață lungă.

Termostat pracuje s dvěmi teplotami. Acest lucru face ca produsele noastre sa fie o investiție foarte profitabilă. Ima nezavisne, lako podesive temperature - udobna, ekonomična, odmor i protiv zamrzavanja. Ima tri fabrički podešena programa i sedam korisnički-promenljivih.


LCD ekran može prikazivati sliku u tri različite boje. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. The aim of the company is to create the best products tailored to customer needs.

GreenEVO is a project created by the Ministry of Environment to identify and promote the best Polish environmental technologies. Može automatski podesiti sobnu temperaturu na udoban nivo kada ste u kući, i smanjiti je radi uštede energije, kada niste kući ili kada spavate. Receiver of radio waves is module called AURATON RX.


Acesta poate controla nivele de temperatură ambientală în. Nov proizvo visoke tehnologije, veoma jednostavan za rukovanje i programiranje. OSNOVNE KARAKTERISTIKE.


Molimo da skinete prednji poklopac i postavite dve nove baterije. Kada su baterije postavljene, termostat treba da potne sa radom i tada možete videti aktivan LCD. Ako je termostat neispravan, proverite da li ste dobro 3. Přesnost teploty 5°C.


Napájení 2xbaterie AA V. Rozměry (vxšxh): 80x154xmm. Nastavil jsem termostat (myslím si, že dobře, na předchozím bytě jsme měli ten stejný). Kotel je ovládán dálkově, na přijímači je napsáno Auraton RX a krabička má diody (červená a zelená).


Ovšem nesvítí ani jedna.

Celem działalności firmy jest tworzenie najlepszych produktów dostosowanych do potrzeb klientów. Thermostat pdf manual download. Caracteristici: Economii de energie de până la.


Simplu pentru a programa și de a folosi termostatul. Costul termostatului plătește pentru sine,. Compara preturi si oferte actualizate. Cumpara cel mai ieftin!


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. BEZDRÁTOV¯ PROGRAMOVATELN¯ REGULÁTOR. TEPLOTY S T¯DENNÍM PROGRAMEM.


Dûkujeme Vám, Ïe jste si koupili nበbezdrátov˘ termostat. Priza suplimentara 230Vca. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.


Děkujeme Vám, že jste si koupili náš termostat. Bude Vaší rodině sloužit po léta a výrazně sníží Vaše náklady na energii. Velký víceúčelový displej z tekutých krys-talů (LCD) Vám umožňuje ovládat tento výrobek pouhým stisknutím tlačítka.


Než začnete termostat používat, pečlivě si pročtěte tuto příručku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky