čtvrtek 14. února 2019

Stenove vytapeni

Rychlá odezva na regulační impulsy bez tepelné setrvačnosti. Umožňuje kombinaci s podlahovým vytápěním a využití TČ,. Provádíme dodávku a instalaci stěnového topení. V případě tohoto typu topení jsou topné panely namontovány ve stěnách, teplo rak vyzařuje do místnosti, aniž by stoupal prach, což je to výhodné řešení např. Tato hliněná omítka s vápenným nátěrem vypadá úplně stejně jako jiné plochy v tomto domě.


Nacházíme se v obytné stodole.

Cirkulující studená nebo teplá voda chladí nebo ohřívá strop Vašeho domu či kanceláře. Vás průvan a vytápění je zcela bezhlučné. Stěnové topení je moderní sálový způsob vytápění v obytných budovách.


Používá se buď jako samostatný zdroj tepla nebo v kombinaci s podlahovým vytápěním. Další uživatelskou výhodou je opticky čistý interiér bez radiátorů, bezprašný provoz. Teplovodní podlahové vytápění je nízkoteplotní, ekonomicky úsporný a esteticky nerušivý otopný systém. Ekonomii provozu podlahového vytápění lze významným způsobem pozitivně ovlivnit kombinací s nízkoteplotními zdroji, jako jsou např.


Všude tam, kde podlahové vytápění není schopné předat dostatek tepla, se musí najít jiné řešení.

Základem je pokusit se snížit tepelnou ztrátu prostoru. Konečně existuje řešení nástěnných otopných modulů, které se dodávají již s kompletně omítnutým povrchem vhodným k přímému přetření, tapetování a provedení obkladu: nové nástěnné otopné moduly SANHA. This feature is not available right now.


Please try again later. Stěnové vytápění je principem činnosti a provozními podmínkami velmi podobné podlahovému. Přednostmi tohoto způsobu vytápění jsou velkoplošné sálavé teplo a hlavně schopnost rychlé reakce a tím i rychlejší vyhřátí místnosti. Stěny, respektive jejich povrch, jsou zahřívány na cca až °C.


Zřejmě jedinou nevýhodou podlahového topení je jeho neschopnost rychlého vytopení místnosti v případě potřeby. Z tohoto důvodu bývá toto řešení doplněno dalším zdrojem tepla, nejčastěji jde o stěnové vytápění či radiátory (zcela postačují méně výkonné modely). TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem.


Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno. Firma REHAU využívá na svých stránkách cookies, aby mimo jiné zlepšila i jejich funkčnost pro naše zákazníky (jako např. účty nebo uložená nastavení). Dodáváme a realizujeme solární systémy, fotovoltaické a fototermické elektrárny, specializujeme se na sluneční kolektory, teplovzdušné vytápění, rekuperaci a solární chlazení, zajišťujeme poradenství v oblasti projektování, dodávky a montáže solárních systémů pro ohřev TUV, bazénů a přitápění pro rodinné, nízkoenergetické domy, dodávky a montáž. Moderní topný systém pro nízkoenergetické vytápění s využitím solární energie nebo topných čerpadel, v létě lze stěnové vytápění použít jako klimatizaci.


Zámkové lišty s roztečí 75mm umožňují montáž mokrého stěnového vytápění. K tomuto účelu je využíváno potrubí PEX tedy 16×s kyslíkovou barierou EVOH. Požadavkem bylo vytvoření topného sytému pro novostavbu autoservisu pro nákladní a osobní vozidla.

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená. Dôvodom použitia Lorem Ipsum je fakt, že má viacmenej normálne rozloženie písmen, takže oproti použitiu ‚Sem príde text, sem príde text‘ sa obsah vypĺňanej oblasti na stránke viac podobá na skutočný text. Vhodné do rodinných domů samostatně nebo v kombinaci s podlahovým topením. Ideální v kombinaci s tepelnými čerpadly a termickými solárními systémy.


PEDOTHERM zařízením System Nvyvinul podlahové a stěnové topení pro novostavby. Pro renovace budov PEDOTHERM vyvinul systém podlahového topení SlimFloor Nse zvlášť nízkou konstrukcí a nízkou hmotností. Nabízíme elegantní, bezúdržbové a vysoce efektivní řešení pro komfortní sálavé vytápění.


Věříme v moderní vytápění, které má být mnohem jednodušší a elegantnější nežli radiátory, trubky či ventilátory v podlaze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky