úterý 19. února 2019

Odsávání pilin

Odsávače třísek a pilin. Větší odsávací jednotky mohou být použité jako centrální odsávání. Nabízím nové odsávání pilin a prachu kvalitní a výkonné.


Kvalitní a rychlé upínání pytlíků. Součástí odsavače je metrová odsávací hadice.

ODSAVAČ KDR 8prachu, pilin a hoblin KDR 8je určen k odsávání dřevního odpadu od většiny dřevoobráběcích strojů bez zbytečného odvětrávání tepla. Objednejte si u nás odsavače pilin , které Vám dodáme rychle a spolehlivě. Vhodné tam, kde se se vyžaduje pružnost a vysoká odolnost proti otěru. OPT-5odsavač pilin a třísek 550W.


Všude tam, kde se pracuje se dřevem, se tvoří nepořádek, který je třeba neustále uklízet. Největší problém jsou dřevěné piliny - například pásová bruska produkuje velké množství jemných pilinek, které je z důvodů udržení čistoty pracoviště a dobrého ovzduší třeba odsávat. Odsavače pilin pomohou s úklidem.


Jedná se o specifický provoz, kde odsávání zajišťuje odtah velkého množství hrubých a mokrých pilin.

Použití filtračního zařízení je v tomto případě problematické, jelikož v. Stroje slouží k odsávání prachu, pilin , třísek, špon, atd. Svojí tuhou konstrukcí naleznou uplatnění v malých a středně velkých provozech. Nová konstrukce odsávání dosahuje vysokého výkonu při nízkých provozních nákladech. Stroje v antistatické úpravě se dají také v menší míře použít pro odsávání prachů, vznikajících při broušení dřeva. Zařízení je třeba umístit uvnitř dřevoobráběcích dílen, aby nedocházelo k únikům teplého vzduchu do venkovního ovzduší.


Navrhneme odsávání pro jeden stroj, ale i celý výrobní závod. Projekt, konstrukce, výroba. D řevoobráběcí stroje produkují dřevěný odpa ať už ve formě pilin , hoblin nebo třísek. Pro odsávání dřevního odpadu, např. Filtrační zařízení je vybaveno rotačním podavačem pro vynášení pilin z výsypky filtračního zařízení.


Vzhledem k tomu, že odsávání pilin patří do skupiny explozních prachů je filtrační zařízení vybaveno odlehčovacími membránami pro uvolnění tlakové vlny do venkovního prostředí. Jinak byste přes odpad neviděli na obráběný materiál. V profesionální nebo kutilské dílně se k těmto účelům používají odsavače pilin , které mohou mít jedno nebo dvě 1mm vyústění pro hadici. Co dělat, pokud potřebujete připojit k odsávání víc strojů a nechce se vám stále přepojovat hadice?


Naprostá většina pilin je samozřejmě v pytli. Ale kolem horního vaku je po skončení práce usazený nejjemnější prach a ten mi docela vadí.

Situaci také pomohlo, když jsem filtr opatrně (velmi opatrně) odebral, vynesl ven a důkladně vyklepal. Byla tam tlustá vrstva právě toho jemného prachu. Stojan odsavače je opatřen kolečky a zajištuje tak mobilitu zařízení. Aj obyčajný bytový vysávač možno použiť v dielni na odsávanie prachu, pilín a hoblín.


Stačí len predeň pripojiť súdkový cyklónový odlučovač pilín. Nečistoty vojdú do súdka, ale zberná nádoba vysávača zostane prázdna. Průmyslové odsávání Zlín.


Specializujeme se na vzduchotechniku a klempířství. Díky tomu Vám můžeme zajistit řešení na míru. Poskytujeme prodej, výrobu, montáž, servis a opravy zařízení pro technologické či průmyslové odsávání. Nedochází pak k zanášení dorazů a snímačů pilinami a zajistíte si tak hlakdý celodenní chod stroje. Je to nejprodávanější odsavač pilin ve své třídě.


Filtrační vaky jsou vyrobené z materiálu FINET-PES, které pohlcují až.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky