pondělí 11. února 2019

Anionové vložky

Proč používat anionové vložky. Preventivně léčivé aniontové ( anionové) vložky s čipem pro celou rodinu. Jejich LÉČIVOU sílu mohou používat ženy, děti, ale i muži všech věkových kategorií. Vychází z nejnovějších výzkumů originální technologie ČÍNSKÉ MEDICÍNY. Aniontový čip se aktivuje při vlhkosti a. Hygienické anionové vložky 4tej generácie BIOanión generujúce anióny POČAS AJ MIMO menštruácie!


Neliečia len počas cyklu, ale zabíjajú baktérie neustále. Prokazatelně pozitivní účinky minimalizují výtoky, záněty, infekce a působí blahodárně na organismus ženy. Anionové vložky (anionky) mají vysoce absorpční schopnosti a unikátní anionový čip - světový patent! Proto se doporučujjí používat i preventivně (intimky).


Dětem mohou pomoci při opruzeninách, dospělým pak při zvýšené toxicitě organismu, nakažení viry a plísněmi či problémech. Nosenie je komfortné vďaka vysoko kvalitným bavlneným vrstvám. Anióny sa uvoľnujú aj počas aj bez menštruácie. Počas menštruácie sú anióny v dynamickom stave a uvoľnuje sa ich najviac. V statickom stave, keď nie je menštruácia sa stále.


Anionové vložky

Vyberajte si Hygienické vložky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Sústredili sme sa na najmä na dámske hygienické vložky , kde pocit bezpečia a pohodlia počas svojich dní ocení každá žena. V produktoch používame inovatívne technológie, ktoré boli objavené vďaka špičkovému vedeckého tímu. Winalite Winion INTIMKY 24ks anionové vložky. Délka 1mm, šířka 76mm.


Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpr. Slipové hygienické aniónové vložky nemajú vysoko absorbčnú vrstvu, preto sú určené na dni mimo menštruačného cyklu na účinnú prevenciu, na podporu liečby, pocit čistoty a sviežosti v intímnej hygiene. Nevyvolávavjú podráždenie a nevysušujú pokožku. Eshop s produktami dámskej intímnej hygieny značky Gentle Day. Ako som zacala pouzivat Anionove vlozky, tak mavam - 4dni slabucke krvacanie,ziadne bolesti, pouzijem podstatne menej vloziek a hlavne v lete, ked som mimo dmu dlksie a nemam moznost sa prebalit, tak nesmrdim a nemam zapareniny od gumenych vloziek.


Anionové vložky

BIOanion anionové menštruačné vložky denné balení, balenie má ks, spolu: 1vložiek. Tyto vložky jsou na první pohled klasické jednorázové vložky. Mají ale kromě běžných savých vlastností i něco navíc - pozitivní vliv na naše zdraví díky kouzelnému zelenému proužku - jedná se o turmalínové jádro, které uvolňuje anionty a dlouhovlnné infračervené záření. Vrchná vrstva je z bavlny - nedráždi pokožku, získate pocit čistoty a pohodlia. Aniónové bavlnené hygienické vložky.


Kvalitné a ekologické aniónové vložky napomáhajú v liečbe a pôsobia preventívne ak trpíte na rôzne gynekologické problémy. Na slovenskom trhu ide o unikátny výrobok, ktorého vlastnosti sú pre spotrebiteľa neuveriteľné, ale skutočné. Ekologické vložky a tampóny Gentle Day nedráždí pokožku a nevyvolávají žádné alergické reakce. Jsou vyrobeny bez použití chloru a jejich pH je neutrální k pokožce.


Anionové vložky

Menštruačné vložky predstavujú nenahraditeľnú pomôcku fyziologických potrieb ženského organizmu. Výlučky počas menštruácie vzhľadom na veľké množstvo obsiahnutých organických substancií, stávajú sa vhodným základom pre rozmnožovanie baktérií. V jednej objednávke je možné zakúpiť maximálne ks tohto produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky