pondělí 4. února 2019

Sporák vysočanka

Kamnářství Vysočanka vyrábí kachlová kamna, kachlové sporáky a krbová kamna. Neváhejte a navštivte nás v našem moderním zázemí. Jako výrobce nabízíme nejen kvalitní krbová kamna, kachlová kamna a kachlové sporáky za rozumné ceny, ale také pomoc našeho plně vyškoleného profesionálního personálu.


Tak neváhejte a navštivte naše kamnářství a vyberte si ze. Kachlové sporáky Vysočanka. Pro kachlové sporáky nabízíme možnost výběru kachlí ze vzorníku.

Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě. Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě. Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie.


Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa. Pláty na kamna - pláty na průmyslově vyráběná kamna a sporáky jsou určené především pro daný typ výrobku. Nabízíme pláty na sporáky značek FIKO, REKREANT, KVS- MORA, VYSOČANKA aj. Tyto pláty je rovněž možné dále upravovat např. K-S je určen na vaření, pečení a vytápění v domácnostech.


Tento typ se vyrábí dle požadavku odběratele a to buď s bočním, zadním nebo horním vývodem z plátu.

K-S má odtahové hrdlo na druhé straně od přikládacích dvířek. Vyrábí se v oboustranném provedení (pravý, levý). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


VAMBERECKÁ KAMNA VAMBERECKÝ KACHLOVÝ SPORÁK K3. Je určen k pečení a vaření pokrmů. Vamberecký sporák má regulovatelný výkon 4-kW. Chcete si pořídit sporák na dřevo české značky v kombinaci s originálním designem? Sami se můžete přesvědčit na této webové stránce.


Jsme internetový obchod Levnekrby. Je napojitelný na komín z boční nebo zadní strany (na objednávku i shora). Objednal jsem si u Vás náhradní díly ke. Prodám kachlovy sporák KVYSOČANKA se zátopnym tunelem,bylo v něm jen párkrát zatopeno,prelestit chromove části a budou jak nove,vývod z pravé zadni stěny,důvod prodeje nehodí se mě skze vývod do komína.


Všechny informace o produktu sporák na tuhá paliva Vysočanka keramický sporák K-, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Vysočanka keramický sporák K-. Sporák je konstruován na spalování. Po dobu tří let jsem zde vyráběl keramické kachle a rozhodně jsem pochopil, co znamená pojem ručně vyráběná keramika.


Vítáme Vás na stránkách našeho kamnářství.

Umí totiž neuvěřitelné množství věcí. Dokáže vyhřát rozlehlou kuchyň, někdy i celý dům, když se v něm pořádně zatápí. Jeho plotna je připravena vařit a smažit ihned po zatopení. Trouba dokáže nejen krásně upéct. Máte-li zkušenosti s plynovým sporákem, jistě víte, kolik nepořádku se při vaření na plynu v kuchyni usazuje.


MBS Magnum MBG pravý. V našem širokém sortimentu nemáme jenom krby nebo krbová kamna. V našem e-shopu nabízíme spoustu různých sporáků na dřevo.


Kombinovaný sporák v energetické třídě A obsahuje plynové hořáky s pojistkami Stop Gas a nabízí pečicí programy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky