úterý 19. února 2019

Peletová kamna cena

V naší nabídce jsou pouze špičková italská a česká peletová kamna , která dosahují až účinnosti spalování s minimálními nároky na obsluhu. Doporučujeme, prodáváme, instalujeme a servisujeme peletová kamna s výměníkem , kotle na pelety, teplovodní peletová kamna a krby od výrobců: Opop, Ponast, Benekov. Topíte elektřinou nebo plynem a Vaše účty jsou neúnosně vysoké?


Snižte svoje náklady na vytápění. Jejich výhoda je, že mají vysokou výhřevnost a jsou ekologické. Peletová kamna jsou relativně novým a velmi zajímavým produktem.

V sortimentu naleznete nejlevnější krbová kamna kamna s vysokým výkonem i kamna s vysokou účinností přes. Specializujeme se již let na prodej všet typů krbových kamen. Společnost LaNordica - Extraflame oslavila let od svého založení. Vznikla jako tradiční rodinná firma, jejíž kredit nejen na evropském, ale i světovém trhu neustále stoupá.


Krbová kamna ,vložky a sporáky Nordica. Zastavte se k nám na prodejnu, kde máme peletová kamna v provozu! V posledních letech jsme zcela zřetelně zaznamenali trend vytápění RD kamny spalujícími pelety. Narozdíl od klasických kamen umí peletová kamna produkovat výkon již od 5kW a tím jsou vhodná do moderních NED a pasivních domů.


Předností je především plně automatický provoz, umožňující někoilk přednastavení.

Na naše peletová kamna s výměníkem nyní můžete získat dotaci až v programu Nová zelená úsporám. Navíc mají peletová kamna regulovatelný výkon už cca od 2-kW a jsou tak vhodná i do menších a dobře. Klikněte pro více infomací. Používají se pro vytápění jednotlivých místností, menších bytů nebo nízkoenergetických domů, kde mohou zcela nahradit kotel.


Sami zapálí v určený čas, udržují nastavenou teplotu a když nechcete topit, tak se vypnou. Rychlé objednání a dodání. Zaměřujeme se prodej peletových kamen bez elektroniky. Jsou tedy vhodná i do bytů, domů a objektů, kde se zbytkový odpad nevyužije.


Mají vysoce technologicky zpracované topeniště a neprodukují žádný nepříjemný zápach. Teplým vzduchem se ohřeje místnost rychle a rovnoměrně. U peletových kamen musí být instalován ventilátor, který odsává teplý vzduch z prostoru uvnitř. Bez ventilace to prostě nejde protože by se kamna přehř.


Díky tomu mohou být použita jako rohová kamna. Velké prosklení umožňuje sledovat plameny, které vypadají, jako by byla spalována klasická dřevěná polínka. S námi budete mít doma teplo a pohodu, i když se vracíte až pozdě večer. Naše firma TUKAN RG s více jak letou praxí vám nabízí kamna na dřevo a dřevěné pelety od firmy MCZ.


Nabízíme kamna a kotle na pelety, krbová kamna , stylová kachlová kamna a zahradní grily. Zákazníkovi věnujeme individuální péči počínaje návrhem na volbu vhodného typu topidla až po realizaci, záruční a. Do zásobníku v zadní části se nasypou pelety.

Po stisknutí tlačítka start (nebo dle nastavení časového sepnutí a vypnutí) se rozbíhá motorek se šnekovým podavačem pelet, které padají do litinového hořáku. Kamna se připojí do elektrické sítě. Na trhu jsou tisíce modelů krbových kamen nejrůznějších značek.


Zde najdete krbová kamna , která jsou buď ve své kategorii na trhu nejprodávanější nebo nás určitým způsobem zaujala (funkcí, designem, cenou a pod). Najdete tu i kategorii krbových kamen, které jsou právě v akci. Pořadí krbových kamen je určeno podle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky