úterý 19. února 2019

Dezinfekce klimatizace

V přístroji díky výboji vzniká ozón, který má vysoce dezinfekční účinky. Návod jak použít nejprodávanější čistič klimatizace Klima Fresh K2. Zavřeme všechny dveře a okna 2️⃣ Nastartujeme, zapneme ventilátor na nejvyšší stupeň,. Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná!


Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu. Udělejte něco pro své zdraví. Pokud se po provedení procesu dezinfekce klimatizace nepodaří napoprvé zápach úplně odstranit, je to známka zanedbané údržby klimatizační soustavy a je vhodné úkon dezinfekce klimatizace v krátké době zopakovat. Jako prevenci doporučujeme provádět proces dezinfekce klimatizace a čistění klimatizace 2x za rok. V kabině vytváří ozón, který vyčistí a odstraní zápach organického i neorganického původu.


Odstranění zápachu a dezinfekce prostor (čištění ozónem) provádíme pomocí výkonných generátorů ozonu. Našim cílem je pomáhat žít v čistém a příjemném prostředí. Vyberte si z naší bohaté nabídky ZDE. Ozonové čištění je nejnovější technologii v oblasti dezinfekce autoklimatizace.


Dezinfekce klimatizace

Ozon se řadí mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidla a jeho účinnost je známá z mnoha oborů, obzvláště ze zdravotnictví. Myslete na svoje zdraví. Jednoduše a rychle zbavte klimatizaci nebezpečných bakterií s přípravky na dezinfekci.


Vaše auto krásně provoníte. Kvalita odvedené práce a její výsledek je u nás spolu s vámi, našimi zákazníky, vždy až na prvním místě. Upouští se od dezinfekce interiéru vozidla konvenčním dezinfekčním sprejem a začínáme ho dezinfikovat ozonem. Správně fungující klimatizace má zhruba do půl minuty po zapnutí foukat dostatečně chladný vzduch. Když se zdá, že nefunguje správně, je třeba velký servis.


Tam mají speciální zařízení, které celou klimatizaci napojí na rozvody, v nichž obíhá chladicí kapalina. Chladivo vysaje, přefiltruje a případně doplní. Dopravce a automobily trápí cigaretový zápach a čištění klimatizace vše řeší ozonér. Stejně jako ostatní části automobilu i klimatizace vyžaduje pravidelnou péči.


Z preventivních důvodů doporučujeme dezinfekci klimatizace. Lahvičku dezinfekce klimatizace držte co nejdál od těla. Postavte na podlahu mezi přední a zadní sedačky, nasměrujte uzávěr spreje vzhůru (na strop vozu) a stlačte uzávěr do dolní polohy, kde se spoušť spreje uzamkne a bude vstřikovat přípravek až do úplného vyprázdnění. Auto – dezinfekce klimatizace , odstranění zápachu po tabáku Místnosti – odstranění jakéhokoli zápachu např: po tabáku, po požáru, dezinfekce , prevence proti plísním a bakteriím Dezodorizuje vzduch.


Dezinfekce klimatizace

Pokud se klimatizace , nebo také jen ventilátor, zapne, vyfukuje výpary tohoto bioprostředí do prostoru pro cestující. Přinejlepším to nevoní. Může to ale také odporně zapáchat. Tomu se může zamezit jen pravidelnou a odbornou dezinfekcí klimatizace.


Hledáte účinný čistič klimatizací automobilů? Velký výběr dezinfekčních čističů pro klimatizace automobilu ve spreji. Odstraňuje příčiny zápachu jednoduše během minut. Při provádění dezinfekce klimatizace vždy kontrolujeme pylový filtr.


V případě potřeby pylový filtr po dohodě měníme. Vítejte v našem obchodě. Naše klimatizace se dají namontovat naprosto všude, nejste ničím limitovaní, chybí Vám balkon na venkovní jednotku nebo bydlíte v památkové zóně, to už řešit nemusíte :-). Nová metoda DESINFEKCE matrací ozonem. Začíná se vám stávat, že po zapnutí klimatizace v autě dovnitř zavane nepříjemný zápach?


Nebo klimatizaci používáte už řadu let bez údržby? Pak je nejvyšší čas na antibakteriální čistič klimatizace SONAX s objemem 1ml. STARLINE Čistič klimatizace -aerosol, sprej 150ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky