středa 13. února 2019

Čerpadlo kondenzátu klimatizace

ERPADLO kondenzátu Charles Austen Mega Blue, ovládané čidlem zásobníku,je určeno pro menší komerční a domácí klimatizace. Spotřeba při 230V je 115W. Rozměry balení 3x 1x 2mm, hmotnost kg. Velmi malé kompaktní a tiché čerpadlo kondenzátu určené k použití u běžných klimatizačních jednotek typu split.


Jde o spolehlivá a tichá čerpadla kondenzátu , která se dají snadno instalovat a kontrolovat a neruší vzhled klimatizačních jednotek.

Instalují se do míst, kde se dává mezistropní klimatizace či kazetová klimatizace. Inverter klimatizace - Split klimatizace s proměnným počtem otáček kompresoru. Tím dochází k výraznému snížení spotřeby el. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další.


Zajišťujeme servis čerpadel. Více informací si můžete stahnout v přiloženém technickém listě. Speciální čerpadla určená pro odvádění kondenzátu z klimatizačních zařízení.

Velkoobchod chlazení, klimatizace a tepelná čerpadla. MiniBlue čerpadlo kondenzátu s teplotními senzory. Secura-Split ECP1A-OEM- NOVINKA. Nelze-li odvod kondenzátu řešit samospádem, je nutné pro odvod použít čerpadlo.


Spínání dle rozdílu teplot na výparníku. Tepelné čerpadla vzduch vzduch pro topení. Klimatizace do bytu a kanceláře. Ekonomické topení s velkou účinností. Kondenzát, který se vytváří při používání klimatizace je nutné ze zařízení odvádět.


Odvod kondenzátu se realizuje dvěma způsoby - pomocí kondenzační hadice nebo PVC potrubím. PVC materiál se používá ze všech termoplastů díky své nízké hmotnosti, trvanlivosti a nákladové efektivnosti. Plastové díly od firmy. Ideální pro použití, kde je důležité úplné ticho.


O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Fotogalerie Kontakty Přihlášení. Nejjednodušší možností je odvod kondenzátu ve spádu, kdy je odveden mimo objekt nebo do kanalizace. Pro tyto aplikace jsou určeny spaciální plastové díly a hadice.

Nelze-li realizovat odvod kondenzátu samospádem, je nutné odvod kondenzátu opatřit čerpadlem na kondenzát. Ověřeným a dokonalým řešením jsou v tomto. Zdroj povelu pro čerpadlo může být jakýkoliv, ať už například kompresor typu FixSpee externí plovák a nebo signalizace o provozu zařízení.


Když naměří rozdíl teploty od °C, sepnou čerpadlo. Přestane běžet minuty po tom, jak se teplotní rozdíl sníží pod hodnotu °C. Chladivo naplníme dle parametrů pro správnou funkci klimatizace.


Velmi důležitý je také šikovně vyřešený odvod kondenzátu z vnitřní jednotky. Jedna z možností je ven z domu do okapu nebo k zemi, případně lze odvést kondenzát do sifonu. Pokud během cesty odvodu nemá kapalina dostatečný spá je zapotřebí použít. Možnosti ovládání:1) Signálem 2V při. Druhá nejmenší čerpadla řady BlueDiamond s tichým provozem, s neuvěřitelnou spolehlovostí a zcela bez vibrací.


V poznámce je potom uvedeno, že při odvádění kondenzátu do kanalizace pro srážkové vody se kondenzát odvádí do svodného potrubí srážkových vod. Znamená to, že kondenzát je možné na dešťovou kanalizaci napojit?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky