čtvrtek 28. února 2019

Protherm panther condens 12

Protherm panther condens 12

Voda v zásobníku je prednostne nahrievaná vykurovacou vodou. Označenie CE Označením CE sa dokumentuje, že vý-robky podľa typového štítku spĺňajú zá-kladné požiadavky príslušných smerníc. Kotol na vykurovanie zabezpečuje teplú vodu cez trojcestný ventil s vysokým výkonom.


Protherm panther condens 12

Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kotol je dodávaný vrátane snímača teplej vody a trojcestného ventila a je plne pripravený na pripojenie zásobníka. Panther Condens je určen zejména do domů nebo bytů s jednou koupelnou. Vykurovanie s možnosťou ohrevu teplej vody v externom zásobníku.


Protherm panther condens 12

Skladem náhradní díly pro plynové kotle s označení Protherm PANTHER. Závěsné plynové kotle pro vytápění s průtokovým ohřevem teplé vody. Sortiment certifikovaného odkouření. Kondenzační kotel Tiger Condens Nová řada závěsných kondenzačních kotlů s vestavěným zásobníkem teplé vody.


Závěsné kondenzační plynové kotle Tiger Condens s vysokým stupněm účinnosti až 10 a s použitou technologií nerezové spalovací komory a vestavěného nerezového zásobníku TV s vrstveným ukládáním se řadí k vrcholným produktům evropského trhu. Kotel na vytápění zajišťuje teplou vodu přes třícestný ventil s vysokým výkonem. Elektronická regulace e - bus zajišťuje plynulou modulaci výkonu, čímž pomáhá k šetření plynu. Hodnotenie produktu: ().


Protherm panther condens 12

Sestava je dodávána včetně krycího panelu trubek a propojovacího NTC kabelového čidla kotle a bojleru. Prosím o info jak odstranit bouchání kondenzačního kotle Protherm Panther KKO. K bouchání většinou dochází při pvrním zapnutí po týdení odtávce (je instalován v rekreční chalupě).


PANTHER CONDENS -30KKO - Náhradní díly pro plynové kotle e-shop. Kotel poskytuje teplou vodu přes třícestný ventil s vysokým výkonem. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Závěsný plynový kondenzační kotel kotle ve výkonech až 4kW nerezová spalovací komora.


Spojením zásobníku s některým z těchto kotlů získáte velmi pěkný designový prvek ve vašem interiéru. V sortimentu firmy však nalezneme také průtokové ohřívače , nepřímo ohřívané zásobníky pro přípravu TV. Díky zapojení do koncernu Vaillant Group exportuje Protherm své výrobky do mnoha zemí Evropy, Asie a Afriky. Elektrinis pakabinamas katilas Protherm Raja kW. Kotol je plne pripravený na pripojenie zásobníka vrátane snímača teploty teplej vody a trojcestného ventilu.


Na stránce neleznete návody a manuály na Kotle - Protherm v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Návod k obsluze Protherm Helioset. E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným poradenstvom. Elektricky radiator interierove dvere masonite.


PROTHERM PANTHER Condens KKO-A Po propojení kotle s externím zásobníkem kotel automaticky řídí proces ohřevu vody do topného systému a ohřev vody v zásobníku. Uživatel si přímo na displeji kotle zvolí požadovanou teplotu pro topení i teplotu vody v zásobníku. Zásobník se umísťuje pod kotel na zem.


Zostava Protherm PANTHER Condens KKO je zložená zo závesného kondenzačného kotla Protherm PANTHER Condens KKO a externého l závesného zásobníka Protherm WE 1ME. Energetická trieda pre vykurovanie A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky