čtvrtek 14. února 2019

Isover domo 180

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Nem terhelhető üveggyapot filc. Isover DOMO 1mm od 1Kč - Heureka. Alkalmazható tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, nemjárható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél párnafák között, álmennyezeteknél hangelnyelő anyagként.


Dodává se v MPS balení (MPS = rolí).

Po dohodě s výrobcem je možno. Po zadání objednávky Vás budeme kontaktovat a aktuální cenu Vám upřesníme. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Spoľahlivá, bezpečná a ekologická tepelná izolácia na zateplenie stropu, strechy, fasády, podlahy, podhľadov, suterénu. Vhodná do nízkoenergetických domov. Skelná izolace sice truchu kouše, ale za dobré peníze dostanete dobré zboží.


Vlákna plsti jsou hydrofobizovaná.

Hodí se jak do šikmých konstrukcí, tak do podhledů a na nezatížené stropy. ISOVER DOMO Plus 1mm, 2€, 2€, bal. Aniversario del INTI en Buenos Aires Argentina.


This feature is not available right now. Please try again later. Ceny platí do vyprodání skladových zásob. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Adequate technical documentation— not relevant 3. PRODAM stresni izolaci Izover domo plus tl.


Každá druhá střecha v Evropě je. Cenník po zľave je odfotený na druhej foto. Prezri si u nás isover domo a porovnaj ceny v 10. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Vyhlásenie o parametroch Odber tovaru možný iba na celé palety!


Poplatok za rozbalenie palety je € s DPH.

Výroba probíhá rozvlákňováním vláken ze skla, které je roztavené a jsou do něj přidány příměsi a přísady. Skladem − Původně: 2Kč 1Kč. Nezávazná poptávka produktu. V této extremní situaci se pro Vás snažíme dělat maximum. Prosíme o pochopení a volejte jen v nutných případech, abychom měli možnost odbavit všechny Vaše objednávky.


Comanda Online mai ieftin decat in depozite. Transport Gratuit Oriunde in tara direct de la Producator! Kč poptejte individuální slevu. DUO ROLL, DOMO PLUS PIANO SB 2. Izolarea termica a cladirilor (ThlB).


Tömörebb hangelnyelő betétanyag lakó- és ipari épületek, irodák, szállodák, kórházak tetőterek fémvázas szerelt válaszfalaiban, hőszigetelés tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, szerelt külső falaknál fa- és fémvázak között, nemjárható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky