pátek 8. února 2019

Hlavice cagi

Informace k eet Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Komínová hlavice CAGI je vhodná pro zakončení vzduchového rozvodu v domě. Zabraňuje vnikání nečistot, deště či sněhu do potrubí. Velmi jednoduchá instalace pouhým zasunutím do potrubí.


Vkládá se do střešních konstrukcí, nebo do výfukového potrubí, kde se předpokládá samočinné větrání působením rozdílů.

Samotahová hlavice CAGI ventilace. CAGI hlavice je nejpoužívanější a osvědčený typ střešní hlavice. Je vyrobena z pozinkovaného plechu. Díky konstrukci tento střešní prvek napomáhá přirozenému tahu v potrubí.


ESKÁ ASOCIACE PRO GEOINFORMACE. Vítejte na stránkách České asociace pro geoinformace ( CAGI ), nezávislého společenského sdružení subjektů působících na území České republiky v oblastech prostorově orientovaných informačních systémů a příslušných informačních technologií. Samo-tahová hlavice CAGI se používá na odvod vzduchu ze vzduchotechnického potrubí v provozech s větším vývinem tepla nebo škodlivin.

K dispozici v různých průměrech. Průměr nad 4na poptávku. Tento obchod používá cookies a další technologie, abychom mohli zlepšit Vaš zážitky na našich stránkách.


Montáž: Instalace střešní hlavice je velmi jednoduchá - instaluje se pouhým zasunutím do potrubí. Jednoduchá instalace zasunutím do potrubí. Hlavice Dalap CAGI Ø 1mm. CAGI HLAVICE slouží pro odtah nebo přívod vzduchu z prostoru.


Na rozdíl od protidešťových stříšek hlavice svým tvarem zabraňují vniknutí (zatékání) vody či zpětnému proudění vzduchu. Ochranná výfuková hlavice Dalap CAGI 1slouží k zakrytí vzduchových rozvodů shodného průměru na střeše. Pokud potřebujete… Skladem ks, do středy 22.


Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm. Funkcia:Používa sa ako strešný prvok na odvod vzduchu do okolia. Umiestnuje sa na strechu alebo do výfukového potrubia so samočinným vetran.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Střešní prvek zabraňující vnikání vody a nečistot do vzduchovodu. Za bezvětří odsává pouze výtlakem při malém výkonu. Ochranná komínová hlavice Dalap CAGI slouží k ochraně ventilačních rozvodů před vnikáním vody a dalších pevných částic. Vhodný pro ventilační systémy s nízkým tlakem odváděného vzduchu. Vyrobena je z pozinkovaného plechu a snadno se instaluje.


Ventilační hlavice CAGI 1mm. Skvělá cena, expedice ihned. Jestliže pro stejný dopravní tlak (rovný 2hodnoty dynamického tlaku větru) jako má tento pracovní bo vyhodnotíme poměr průtoků měřené. Veškeré ceny výrobků v našem katalogu nejsou pravidelně aktualizovány!


Proto berte cenu u každého výrobku pouze jako orientační. Pro zjištění aktuální přesné ceny volejte na tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky