úterý 5. února 2019

Elektrický topný koberec

Několik typů slev, které poskytujeme na topné koberce a koberečky TERKO, najdete zde. Pokud chcete ušetřit, můžete si vybrat některý ze sériových koberečků bez určení barvy (sleva ) nebo se podívat do výprodeje, kde bývají koberečky s drobnými vadami, většinou estetickými, ale s plnou 2letou zárukou. Jakýkoliv vyhřívaný koberec potřebuje náležitou péči.


To platí zejména pro obalový materiál, kde je umístěn topný panel. Koberec se čistí stejnými nástroji jako běžné koberce. Je-li zakoupen koberec , ve kterém je topné těleso „šité“, je třeba dbát zvýšené opatrnosti, aby nedošlo k jeho poškození.

Topný koberec se hodí do všech vytápěných i nevytápěných prostor a speciální druhy lze využít i ve vlhkých místnostech. Mohou se položit na téměř všechny podlahové krytiny. Spotřebují velice málo energie a jejich povrchová teplota je srovnatelná s teplotou podlahového vytápění. Dovolujeme si Vám nabídnout náš výrobek elektrický topný koberec METALVATEDINO Plus V, 230V sloužící k zajištění tepelné pohody při kempování a na cestách s Vaším obytným vozem nebo karavanem. V současné době nabízíme tyto standardní varianty, ale velice rádi Vám vyrobíme jakýkoliv tvar a rozměr na míru.


Otopný žebřík Vám výborně poslouží nejenom jako koupelnový radiátor, ale především také jako praktický sušák ručníků. Topný kabel do okapů s termostatem za zvýhodněnou cenu. Počet zboží v košíku : Topné koberečky.

Není vhodné k instalaci do prostor se zvýšenou. Elektrické topné koberečky, vyhřívané koberce. Topné koberce a koberečky TERKO jsou plošná topná tělesa specifická tím, že jejich topný výkon je rozložen do velké plochy. Díky tomu se o jejich povrch nemůžete spálit a jsou proto ergonomicky příjemná.


Pro jednoduchost instalace je topná rohož nejoblíbenějším topným prvkem. Pro tyto aplikace jsou z hlediska ceny, užitných vlastností i funkčnosti systému ideální odporové topné kabely. Topný prvek (speciální vodiče s dvojitou fluoropolymerovou izolací a teplotní odolností 70ˇC) je umístěn mezi samolepící hliníkové fólie, vyztužené PE tkaninou (vysoká mechanická odolnost). Podlahové elektrické topení do koupelny – tzv.


Topný koberec je zajímavou a snadno dostupnou alternativou doplňkového nebo hlavního vytápění domu či bytu. Přídavný tepelný zdroj je třeba použít také pokud by při výpočtu vycházel příliš vysoký instalovaný výkon na m² a teplota podlahy pro pokrytí tepelné ztráty by tedy mohla překročit hygienickou hranici st. Carbon Fabric je unikátní vysoce odolná topná fólie určená pro vytápění podlah s akumulační betonovou nebo anhydritovou vrstvou. Jako nášlapnou vrstvu lze v tomto případě použít jakoukoliv podlahovou krytinu vhodnou pro podlahové vytápění (dlažba, vinyl, PVC, plovoucí podlaha, koberec ). Instaluje se při budování či rekonstrukci koupelny. Teplovodní podlahové topení vyžaduje uložení topného potrubí pod podlahu.


Variantou je elektrický topný koberec vhodný jako doplňkový zdroj tepla a temperování podlahy. Přímotopy či elektrické konvektory se dají výkonem srovnat s radiátory. Slouží nejen jako nosič topných proužků, ale zároveň také jako elektrický izolant.

Pokud dojde k mechanickému poškození, má zde použité paralelní zapojení topných proužků tu výhodu, že v případě poškození některé části přestane hřát pouze poškozený topný proužek, zatímco ostatní části jsou plně funkční. V případě, že je podlaha již hotová, nabízíme další alternativu el. Nabízíme sortiment produktů kategorie: Topné koberečky.


Druhou variantou je elektrický topný koberec , jehož pokládka je jednodušší, vhodný je ale spíš jen jako doplňkový zdroj tepla pro temperování podlahy. Topné žebříky Jsou to ocelová trubková tělesa, která jsou buď zapojena do systému etážového vytápění, nebo mají elektrickou topnou vložku. TECHNIKA Nafukovací klín Flat Jack Představujeme revoluční nafukovací kl. Topný element je vyroben z uhlíkových vláken a umožňuje rovnoměrné rozložení teploty po celém povrchu koberce resp. Topné rohože jsou napájeny napáječem ze sítě nebo z 12V baterie.


Nevýhodou však může být období, kdy netopíme a může nám vadit její chlad. Dielektrický koberec COBAswitch VDE - ochrana před vysokým napětím. Vybrat si však můžeme z celé škály možných podlahových krytin, laminátových i dřevěných podlah stejně jako marmolea či PVC, vyloučen není ani koberec , kde však přenos tepla bude obtížnější. Vždy je však třeba ohlídat, zda výrobce.


Ohebná konstrukce s nižší tloušťkou a odolnou teflonovou izolací pro snadnou instalaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky