středa 20. února 2019

Hadicová rychlospojka 1

Spojka na hadice může být v provedení plast nebo plast v kombinaci s kovem. Rychlospojka na hadice je velmi praktickým pomocníkem. GF rychlospojka hadicová univerzální. Spojky a přípojky koupit o objednat u OBI. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Připojení uvolníte jednoduchým zatažením. Nově přehlednější a rychlejší. Díky žlábkovanému úchytu z měkkého plastu sedí rychlospojka řady GARDENA Premium jistě a bezpečně v ruce.


Před poškozením chrání rychlospojku pryžový prstenec. Pro přechod od šroubení na šroubení GARDENA Porovnat Odebrat. Navíc mají speciálně tvarované zoubky, díky kterým je možné spojky namontovat i na hadice s tenkou stěnou. Vďaka obojstranným hákom je možné vykonať bezproblémové, rýchle a bezpečné prepojenie malým pootočením so všetkými stávajúcimi komponentmi z tohto systému.


Hadicová rychlospojka 1

Variolux hadicová rýchlospojka pre mm ( ) hadice je celá vyrobená z mosadze, má vložené tesnenie, je odolná proti rozlomeniu a veľmi robustná. Kvalitní mosazná konstrukce. Objednejte novou WEDU a získejte bonus! Vhodné pro mm hadice. FLO je stabilní, rychle se rozvíjecí řada zahradnických potřeb.


Zahradní hadicová rychlospojka , pro jednoduché a rychle napojení hadice na přívod vody, zahradních doplňků, nebo prodloužení hadic. Kohoutkové adaptéry slouží k propojení zahradní hadice a kohoutku. S rozdělovači můžete vytvořit velice důmyslný vodní systém. Díky tomuto malému pomocníkovi můžete rychle a efektivně zalít nebo naplnit vodou, co budete chtít. Značka YATO je záruka vysoké kvality.


Hadicová rychlospojka 1

Obsahují tradičně dvě nebo. Vodotěsnost do bar, vzduchotěsnost do 30bar. Rýchlospojka na hadicu umožňuje rýchle pripojenie horáka alebo iného zváracieho zariadenia k redukčnému ventilu a plynu.


Hadice vnitřního průměru 8mm. Smer prúdenia plynu je označený šípkou na tele rýchlospojky. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.


Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Kč 8- Kč bez DPH Dodání do dnů. Klik hadicová rýchlospojka plastová BIG pre zväčšený prietok na jednoduché a rýchle pripájanie a odpájanie hadíc na vodovodných ventiloch jedným.


Mosazná bajonetová hadicová spojka Mosazné bajonetové rychlospojky jsou určeny pro rychlé a jednoduché spojování tlakových a sacích hadic na vodu a ostatní neagresivní kapaliny. Bajonetové spojky mají rozteč mm a jsou vzájemně kompatibilní, takže je lze libovolně kombinovat. Součástí spojky je tvarové pryžové.


Hadicová rychlospojka 1

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Související zboží - 8mm rychlospojka hadicová pro acetylen a PB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky