pátek 12. října 2018

Viadrus hercules u28

Hercules U allows wood and coal burning with meeting the strictest emission conditions of class according to the ČSN EN 303-standard. As a complement fuel it is possible to use wood. Příslušenství Upro spalování dřeva, čl.


P řed expedicí je odzkoušen na t ěsnost zkušebním p řetlakem 8kPa (bar). Při použití v otevřených otopných systémech není nutno kotel vybavovat zabezpečovacím zařízením proti přetopení.

Ke kotli VIADRUS Hercules Udoporučujeme instalovat litinové radiátory z důvodů jejich příznivých hydraulických ztrát a schopnosti akumulace tepla. Combustion of other materials like plastics is impermissible. Výbava: tepelný regulátor výkonu. Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva s označení HERCULES U26. Hercules U - článek umožňuje spalování černého a hnědého uhlí odhořívacím způsobem bez nuceného přívodu vzduchu v litinovém tělese při splnění nejpřísnějších emisních podmínek třídy dle ČSN EN 303-5.


Konstrukce je optimalizována zejména pro spalování černého a hnědého uhlí. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod.

Dobrý den, prodám automatický podavač na pec viadrus hercules 4článkový! Pec nemám - praskly mi postupně 2články. Boháč, bezdrátové ovládání AURATON, ovládání podávání GECO - k tomu mám náhradní panel, ovládací jednotku. Apkures katli VIADRUS UHercules paredzēti cietā kurināmā - akmeņogļu, koksa, malkas un koksnes brikešu dedzināšanai apkures katlā ar klasisko augšējās dedzināšanas metodi. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


W litinový kotel na tuhá paliva - pouze do vyprodání zásob! Palivo: černé uhlí, hnědé uhlí Doplňkové palivo: dřevo Přednosti: - splňuje třídu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Viadrus Hercules U - čl. Litinový odhořívací kotel na tuhá paliva KOTLE NA TUHÁ PALIVA. Hercules U umožňuje spalování černého a hnědého uhlí odhořívacím způsobem bez nuceného přívodu vzduchu v litinovém tělese při splnění nejpřísnějších emisních podmínek třídy dle ČSN EN 303-5. Hercules Uumožňuje spalování uhlí ekologickým způsobem splňujícím všechny zákonné požadavky kladené na kotle pro rodinné domy. Hercules U - článek umožňuje spalování černého a hnědého uhlí odhořívacím způsobem bez nuceného přívodu vzduchu v litinovém tělese při splnění nejpřísnějších emisních podmínek třídy dle ČSN EN 303-5.


VIADRUS HERCULES Uzplyňovací kotel, Kotel na tuhá paliva litinový 23kW, článků, litinový, bez regulace, zplyň.

W do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Mohu v kotli HERCULES U( U) spalovat i dřevo? Odhořívací kotle HERCULES Ua Ujsou certifikovány na palivo uhlí a koks (U24) a uhlí ( U).


Jako doplňkové palivo lze použít dřevo. Myslí se tím použití dřeva na zatápění a rozhoření hlavního paliva. Ale dřevo tam spalovat lze, pouze se nedosáhne 3. Hercules U - článek umožňuje spalování černého a hnědého uhlí odhořívacím způsobem bez nuceného přívodu vzduchu v litinovém tělese při splnění nejpřísnějších emisních podmínek třídy dle ČSN EN 303-5.


Bazar krbových kamen, inzerce kachlových kamen, kotle Stavební bazar nabízí inzeráty kamen, krbů, kotlů. Kotlový štítek pro rozšíření paliv u kotle HERCULES U68.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky