úterý 16. října 2018

Ventilátor ecg fs 40

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Prenosivi ovlaživač vazduha. Upotrebljavamo datoteke kolačića kako bismo osigurali da vaš pristup i upotreba naših stranica budu što bolji. Do detailu vychytané prvky tohto kvalitného ventilátora ECG FS R. Ventilátor disponuje troma rýchlosťami s priemerom vrtule 40cm.


Ventilátor ecg fs 40

Průměr vrtule je cm. Další výhodou je otočná hlava a sklopný a nastavitelný úhel kmitání. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte ECG - FS N. Křížový stabilní podstavec stojanového ventilátoru ECG FS 40a tvoří maximálně pevnou základnu pro spolehlivý a bezpečný provoz.


Need a manual for your ECG FS Fan? Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product.


Maximální příkon přístroje činí W, výkon je možné regulovat díky třem rychlostním stupňům. Díky křížovému podstavci je přístroj stabilní a nehrozí jeho převržení. Stojanový ventilátor ECG FS-vás příjemně osvěží v parných dnech.


Horúce dni si môžete značne spríjemniť a príjemne sa schladiť ventilátorom. Kvalitní nerezové provedení propůjčuje ventilátoru ještě elegantnější vzhled. Tento ventilátor disponuje třemi rychlostními stupni. PDV je uračunat u cenu.


Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Na Njuškalo popustima trenutno ima akcije u kategoriji Ostalo za grijanje i hlađenje. Ventilator ECG FS Raspoloživost i cijena. Iste využijete tiež časovač až na hodiny alebo diaľkové ovládanie. Priemer vrtule je cm.


Bizonyári mindenki ismeri a helyzetet, amikor a rettentő hőség elől legszívesebben vízbe csobbanna , de muszáj otthon maradni vagy a munkahelyen. Un ventilator de camera este un aparat de racit como practic, un aparat care te poate scoate din incurcatura in zilele calduroase de vara. O soluție economică și eficientă este, fără îndoială, utilizarea ventilatorului ECG FS 40a, care oferă o aerare plăcută, asigurând o temperatură mai bună in camera. A sebességen kívül a teleszkópos kialakításnak köszönhetően a készülék magassága is változtatható.


A magas teljesítmény ellenére sem fogyaszt a szerkezet többet, mint Watt. Az oszcilláló funkcióval még nagyobb területre. Ovaj ECG ventilator ima tri brezine rada. Materijal od kojeg je napravljen ECG ventilator je nerđajući čelik.


ECG ventilator FS 40a Stoječi ventilator s križnimi nogami zagotavlja svežino v vročih poletnih dneh. Seveda pa je zagotovljena tudi zaščita pred pregrevanjem in varnostna rešetka. Praktický časovač s možností nastavení až na hodiny potěší. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. LED diody, dálkové ovládání, časovač, rychlosti, nastavitelný sklon a výška, nastavitelné mody foukání, velmi tichý cho bezpečnostní mřížka, otočná hlava, časovač 5-4H, příkon W, 6dB.


Ventilátor ecg fs 40

Ima rotirajuću glavu s propelerom koji je zaštićen mrežicom. Glava ima podesiv kut i osciliranje, pa možete precizno odrediti smjer puhanja. Promjer propelera je cm.


Kč Nelze zakoupit v e-shopu V prodejnách není skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky