pondělí 8. října 2018

Kamna s výměníkem cena

Krbová kamna s teplovodním výměníkem vám doma vytvoří útulnou atmosféru. Díky hořícímu ohni krbová kamna s výměníkem slouží jako pomocný nebo hlavní zdroj teplé vody do radiátorů, bojleru nebo akumulační nádrže. Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu.


Teplovodní krbová kamna za super cenu. Specializovaný eshop na krbová kamna a krby.

Rohová krbová kamna , klasická, designová, krbové vložky, ale i kamna s výměníkem. Poradenství při výběru kamen. V nabídce také široká nabídka příslušenství ke krbům a vše pro stavbu krbu. Interiérová peletová kamna s teplovodním výměníkem nabízejí možnost vytápění celého topného systému a zároveň jedinečnou atmosféru pohledu na oheň v interiéru.


Tato kombinace klasického vytápění a moderní technologie je ideální pro rodinné bydlení. Kamna nemusí být jen doplňkem interiéru, můžete s nimi vytápět celý dům. Kvalitní teplovodní výměník předává do vody až tepla.

Naše kamna s výměníkem mají dostatek výkonu i pro ohřev užitkové vody. Společnost LaNordica - Extraflame oslavila let od svého založení. Vznikla jako tradiční rodinná firma, jejíž kredit nejen na evropském, ale i světovém trhu neustále stoupá.


Kamenná prodejna v Praze. Kamna s výměníkem se od klasických krbových kamen liší tím, že je v jejich konstrukci zabudován tzv. Po připojení k topné soustavě (radiátorům) tak pomocí ohřívané vody může být vytápěn i celý dům. Spojení designových kamen a důmyslného rozvodu tepla do dalších místností plně nahradí tradiční způsob topení.


Výměník kamen slouží k ohřevu vody a je tedy možné jej napojit na radiátory, bojlery nebo akumul. Díky tomuto systému krbová kamna s výměníkem šetří palivo i celkové náklady na vytápění. Podle výkonu a typu mohou krbová kamna s teplovodním výměníkem sloužit jako pomocný či hlavní zdroj tepla pro vytápění nebo temperování celých rodinných domů, chat, chalup nebo i zimních zahrad (trvalé i jen sezónní).


Pro pocit útulnosti, který kamna umí vyvolat, je vhodné umístit je do pokojů určených k odpočinku či relaxaci, jako je například obývací pokoj, pracovna nebo jídelna a podobně. V sortimentu naleznete nejlevnější krbová kamna kamna s vysokým výkonem i kamna s vysokou účinností přes. Kamna na dřevo, či pelety jsou levnější alternativou k vytápění domů i bytů.


U nás si vyberete ta správná kamna , hodící se právě do vašeho interiéru. Nabízíme desítky kamen s výměníkem i bez něj. Máme litinová kamna , plechová i šamotová kamna.

Mastková kamna s výměníkem tento problém řeší. Díky výměníku v mastkových kamnech je možné vytápět nejen místnost, kde kamna stojí, ale celý dům. Navíc lze tento topný systém napojit na elektřinu.


Toto řešení je nejen finančně velmi efektivní, ale také co se týče údržby, budete jistě spokojeni. Krbové vložky Kompletní krby Sporáky na tuhá paliva. Created by Netsimple AstraNet. Peletová kamna s výměníkem do topného systému Czech Therm HYDRA plus ve variantách 1 16kW šedá, nebo bordo Bezkonkureční výbava a cena Přímo vyráběné pro český trh. Komfortní, efektivní a automati.


Jsou schopny navíc ohřívat vodu, kterou pak dodává do bojleru, topení nebo akumulační nádrže. Kachlová kamna historického designu s teplovodním výměníkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky