pondělí 1. října 2018

Ohřívací deka

Pro koho je vyhřívaná deka vhodná? Elektrická vyhřívaná deka najde své využití v mnoha situacích. Její hřejivé teplo dokáže ulevit od bolesti svalů, páteře i kloubů, čímž usnadňuje pohyb či usínání. Vyhřívaná deka také příjemně zahřeje v zimním období nebo když tělo bojuje proti nachlazení a chřipce. Ohřívací deka DAGA Softy 160x1cm.


Trpíte bolestmi kloubů či svalů, jste zimomřiví nebo prostě jen máte rádi uklidňující teplo v předehřáté posteli?

Látka je díky flísovému materiálu příjemná na dotek a prošívání Stamp Welding zaručuje delší životnost. To chce klid a nohy v teple praví lidová moudrost a my souhlasíme. Proto v našem e-shopu najdete vyhřívané boty, bačkory i pantofle. Záda vám prohřeje vyhřívací pás, nebo se rovnou zachumlejte do vyhřívací dečky.


Vybírejte si Elektrické dečky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Deka má odpojitelný napájecí kabel, můžete je prát v pračce při °C a při použití jemného pracího programu. Dečka vás dokáže rychle zahřát do pěti minut.


Vyhřívací deka z na dotek příjemného flísu a polyesteru.

Navíc je nahřátá rychle do minut! Hledáte kvalitní OHříVACí DEčKY,BOTY,POLšTářE? Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě grilcentrum.


Zabalte se do vyhřívané deky značky Daga a užijte si chladný večer v teple! Deca currently maintains a crew of full time electricians, Steamfitters and service vehicles. This insures ver y prompt service and dependability. The majority of our employees have many years experience in the control and electrical industry.


Vybírejte si Deky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Poskytujeme odborné služby s lidským přístupem. Ideální jsou pro zimomřiví osoby, pro prokrvení končetin, ale i jako terapie teplem. Polstrovaná textilní povrchová úpravaRučně nebo lze prát v pračceBezpečnostní autostop po hodinách nepřetržitého provozu. Systém pro nastavení matrace.


Každý se rád zachumlá do měkké teplé deky. Tato má navíc kapsu na ohřívací lahev. Zajistíte si tak déle trvající maximální teplo a pohodlí. Deku lze prát při °C. V kategorii Vyhřívané podložky, deky a pásy naleznete širokou nabídku výrobků a řešení.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.

Psí deka je snadno přenosný pelíšek či ochrana nábytku. Podložky mohou mít podobu kožešiny, silné deky nebo prošitého slabého pelíšku. Produkty z tohoto oddělení ocení pejsci, kteří často cestují. Mohou mít tak díky malému rozměru deky své poležení vždy s sebou.


Deky a podložky se snadno udržují v čistotě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky