pondělí 15. října 2018

Kotel hercules u26

Keramické vložky pro kotel VIADRUS HERCULES UECO čl. Kotel VIADRUS Hercules U , čl. Litinový kotel VIADRUS Hercules U , čl. Výbava: tepelný regulátor výkonu.


Hercules U: instalace keramických vyzdívek do kotle - Duration: 6:31.

Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva s označení HERCULES U26. Univerzální litinový zplyňovací kotel pro spalování kusového dřeva, hnědého a černého uhlí v 5. Možnost bezelektrického provozu. Prodám kotel na tuhá paliva viadrus HERCULES U,5-ti článkovy,s přidělanym podavačem na uhlí,v provozu sezóny, prasklý první článek, dám rezervní.


Zatím je tedy zřejmé, že kotel ve 3. V konstrukci kotle VIADRUS HERCULES UECO 6čl. Kotle je možno použít pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody.

Hercules UECO je určen k ekologickému spalování koksu při splnění emisních podmínek třídy dle ČSN EN 303-5. HERCULES U ECO, jenž navíc nepotřebuje ke svému provozu elektrickou energii. Kotol VIADRUS HERCULES Upracuje s prirodzeným alebo núteným obehom vykurovacej vody a je vhodný predovšetkým pre vykurovanie rodinných domov. Prednosti kotol VIADRUS Hercules U , článku: Vysoká životnosť liatinového výmenníka Široký rozsah výkonu podľa počtu článkov Záruka na kotlové.


Originální sada určená pro kotle Hercules U všech generací slouží k přestavbě kotlů na “nový“ automatický kotel HERCULES URobot. Konstrukční provedení spalovací komory umožňuje spalování paliva přirozeným odtahem spalin bez podpory ventilátoru. Přestavbou kotle vzniká ruční kotel ve 3. Teplovodní litinový kotel HERCULES Uje konstruován na spalování tuhých paliv - černého uhlí, koksu a dřeva (dřevěných briket) klasickým prohořívacím způsobem.


Těleso kotle se skládá z litinových článků vlastní výroby a vodou chlazených pevných roštů. HERCULES Uje určen na spalování pevných paliv - koksu, černého uhlí a dřeva klasickým přehořívacím zp ů sobem. Povinnou výbavou kotl ů určených do uzavřrených topních systém ů je zabezpečovací zařízení proti přehřátí. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzia. Hercules UD je určený na spaľovanie dreva, koksu, čierneho uhlia klasickým prehorievacím spôsobom.


Výhodou kotla sú nízke požiadavky na komínový ťah a dlhodobo overená. Hercules Uje litinovýzplyňovací kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním, který je určen k ekologickému spalování kusového dřeva, hnědého a černého uhlí a hnědouhelných briket. Kotol se vyrábí ve výkonové řadě až kW.

Kotlové těleso je tvořeno liatinovýmičlánkami vlastní výroby a zahrnuje i vodou chlazené pevné rošty. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Doprava za pouhých 4bez DPH. Platí pouze při platbě předem. Viadrus HERCULES UECO.


Může mi nědko poradit prosím. Předem děkuje a zdraví Tonda. Originální přestavbová sada je určena pro kotle Hercules Uvšech generací a provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky