úterý 23. října 2018

Radiátory žebrové

Litinové žebrové radiátory , neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. Jejich odhadovaná životnost je - let. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním.


Začíná topná sezóna a pokud se nechcete hned po ohřátí radiátorů dusit jemným prachem, vemte je nejdřív štětkou ! V topení bývá od jara nános pavučin prachu a pavouků.

Nevýhodou žebrových radiátorů jsou jejich větší rozměry oproti deskovým radiátorům. Na druhou stranu mají perfektní výhřevnost a dlouhou životnost díky absenci možné koroze. MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ: Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni do odvolání přistoupit mimořádným opatřením. Informační oznámení dle §ZOET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Radiátor Ribbon Vertical - jednořadý průmyslový radiátor z vinutých trubek byl vylepšen a konstrukčně dotažen k dokonalosti.


Vysoký výkon, stylový design a precizní zpracování. Trubkové žebříkové radiátory jsou moderním a lehce osaditelným řešením pro vytápění malých prostorů jako jsou koupelny nebo jiné místnosti. Výhodou je nízká hloubka zabudování.

K dispozici jsou kompletně i s. V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení. Koupelnové radiátory – žebříky jsou trubková otopná tělesa určená k vytápění koupelen nebo k sušení ručníků, osušek i prádla. Pro všestranné použití. Spiral s vysokým výkonem a dlouhou životností. Ocelové sekční radiátory resp.


Oblíbené retro radiátory vyrábíme ve variantách na zem nebo na zeď. Dnes se jedná již o zastaralý typ radiátoru. Vyskytoval se především v minulém století. Jedná se především o žebrové radiátory , které byly z litiny. Tyto radiátory obsahují 3x více vody než radiátory deskové, v praxi to znamená, že se pomalu nahřívají, ale také pomalu ochlazují.


V současné době stále probíhá přeceňování na našem e-shopu. Pokud si objednáte nepřeceněné zboží, bude Vám cena upřesněna naším zaměstnancem. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů).


Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Pokud máte žebrové radiátory , lze jejich plochu bez problémů navýšit přidáním žeber.

Výměna nebo úprava radiátoru je většinou nenáročná a není třeba se obávat velkého nepořádku. Do místnosti můžeme samozřejmě doplnit i další radiátor. Velké oblíbenosti se již mnoho let těší žebrové radiátory. Nové bezolejové AKO žebrové radiátory v sobě sjednocují osvědčenou, příjemnou dodávku tepla s aktuálními požadavky na moderní ekologický výrobek.


Radiátory jsou otopná tělesa, které slouží k předávání tepla ve vytápěných místnostech. Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima.


Prohlédněte si radiátory AQUA na našem kanálu Článkový radiátor na teplovodní ohřev - žebrové radiátory v novém designu Řada AQUA V. Výměnu radiátorů je možné realizovat i během topné sezóny, v tom případě doporučujeme použití zamrazovací sady, která zamrazí vodu přímo v rozvodech. Vybírat můžete z široké nabídky barev a rozměrů u našich partnerů po celé České republice, na radiátory poskytujeme prodlouženou záruku let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky