pátek 26. října 2018

Stěnové topení

Stěnové topení

Již více než let na trhu. Systémová stěna Variotherm a stěna EasyFlex jsou skryté přímo pod omítkou. Představuje vyzrálý nízkoteplotní systém vybavený nej.


Stěnové topení

Chlazení stropem, stěnové topení a chlazení Pavel Sýkora. Unsubscribe from Pavel Sýkora? Stěnové topení Chcete se dozvědět více? Teplovodní stěnové vytápění s polybutenovými trubkami gabotherm je důležitým krokem k nejvyššímu uživatelkému komfortu, tepelné pohodě, hygieně provozu a ke snižování nákladů vytápěcích systémů pro stavby občanské i technické vybavenosti.


Jedná se o nejmodernější a zároveň nejzdravější způsob vytápění. Zjistěte více o unikátních systémech topení a chlazení Variotherm. Podívejte se na příklady užití, typy, technologii i způsob montáže stěnového, podlahového i stropního topení a chlazení.


Délka jedné větve by neměla přesáhnout metrů a obě větve by měly být přibližně stejně dlouhé. Pomocí podlahového topení nemusíme interiér jen vytápět a upravovat tak teplotu v místnostech pouze směrem vzhůru, ale můžeme i chladit, čímž se dostáváme na úroveň dokonalé regulace teploty. Používá se buď jako samostatný zdroj tepla nebo v kombinaci s podlahovým vytápěním. Další uživatelskou výhodou je opticky čistý interiér bez radiátorů, bezprašný provoz.


Vyzkoušejte inovativní systémy topení a chlazení Roth! Tepelný odpor stěny určené pro stěnové topení by měl být u novostaveb větší než m 2. W − u rekonstrukcí pak větší než m 2. V případě menšího odporu je třeba stěny doizolovat zvenčí nebo zevnitř objektu. Skladba stěny musí vyhovovat požadovanému součiniteli prostupu tepla! Nízkoteplotní stěnové vytápění má takřka stejný vývoj jako podlahové vytápění.


V pořízení je sice o něco nákladnější, avšak přináší některé dodatečné přednosti. Vytváří ideální klima, je zvláště flexibilní při projektování a použití a přináší nové možnosti pro zimní stanoviště a památkově chráněné budovy. Další výhodou řešení vytápění pomocí stěnového topení je možnost při změně zdroje tepla za zdroj chladu prostory klimatizovat bezprůvanovým velmi. Navštivte náš obchod elektrické podlahové topení.


Zatímco v klasických radiátorech se využívá voda až 90°C horká, u podlahového topení by teplota vody neměla přesáhnout 50°C a teplota podlahy by neměla být vyšší než 29°C. Podlahové a stěnové vytápění. Pro stěnové vytápění je vhodné teplovodní i elektrické topení. V další části budou podrobně probrány různé převážně sálavé otopné plochy - podlahové, stěnové i stropní vytápění ( elektrické i vodní) - zabudované systémy,.


Stěnové topení

Ekologický a nízkoteplotní univerzální systém stěnového topení a chlazení je vhodný pro dřevostavby, zděné domy, průmyslové stavby, půdní prostory i pro rekonstrukce. Navíc je maximálně flexibilní: díky druhům panelů splní topení všechny. Ještě jeden dotaz vaše stěnové topení se nechá montovat jak za sádrokarton tak do omítky? Infra uhlíková fólie je určená pro podlahové vytápění, stěnové a stropní vytápění. Možnost vytápění rodinných domů, komerčních prostor, bytů.


Funkčnost výrobku společně s neomezenou lidskou představivostí vytváří nové možnosti vytápění téměř čehokoliv. Materiál, ze kterého se podlahové topení vyrábí, proto není tak teplotně namáhán. Díky již zmíněným vlastnostem podlahového vytápění (tedy sálání tepla z podlahy a dobré rozložení teploty) lze snížit teplotu vzduchu o 2-3°C aniž bychom to pocítili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky