úterý 30. října 2018

Fenix therm 105

New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.

The regulator can read the temperature of the room, the floor or both values simultaneously and therefore is suitable for standard as well as floor heating. A programmable touch-screen thermostat suitable for electric radiant floor and ceiling heating. Features a large number of properties accessible via the simple interface of its touch-screen display – an easy and clear way of setting the required functions for the optimization of heating comfort and minimizing operating costs. Regulátor může snímat teplotu prostoru, podlahy nebo obě hodnoty současně a je proto vhodný pro běžné i podlahové vytápění.


Podlahová sonda je součástí termostatu. For the guarantee to be vali the product must be installed and operated as indicated in this manual. This means it is extremely important that you read the manual.


This applies both to the person installing the.

Fenix-therm 1je mikroprocesorsko upravljan termostat za optimalnu regulaciju podnih električnih sustava grijanja. CENTRÁLNÍ REGULACE BMR Nejvyšší stupeň domovní regulace: řízení každé místnosti z jednoho místa, polovodičové spínání (naprosto nehlučné), přístup přes internet, možnost ovládání větrání dle koncentrace CO₂, možnost ovládání předokeních rolet, okenní kontakty apod. BEZDRÁTOVÁ REGULACE Řešení vhodné zejména pro rekonstrukce - pokojový termostat.


Fenix - Therm 1Analogový termostat s podlahovým i prostorovým čidlem. Pokojový elektronický termoregulátor bez časovače, s podlahovým i prostorovým senzorem. Regulátor Fenix – Therm 1umožňuje jednoduché nastavení a přesné udržování teploty vyhřívané místnosti. Analogový univerzální termostat - snímá teplotu prostoru i podlahy.


Fenix-Therm 1najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Podna sonda je deo termostata.


The underfloor heating thermostat is ideal for someone who wants a user friendly thermostat with a floor sensor. All our thermostats are digital, microprocessor controlled and equipped with fuzzy technology. Tento výrobek byl vyřazen z nabídky - nelze dodat.


Fenix Therm 1(12A), elektronický termostat. Kč Cena produktu bez dopravy. Vďaka tomuto, je možné nastaviť až tri režimy - teplota v miestnosti regulovaná podľa teploty podlahy, regulácia teploty podľa teploty priestoru a tiež kombinovaná regulácia, teda podľa teploty priestoru s kontrolou maximálnej teploty podlahy.

Univerzálny termostat so snímaním teploty priestoru (° C) i podlahy (° C), so spínacím kontaktom A, prevádzka je signalizovaný LE schválený pre používanie do vlhka - IP 21. Termostat so spínacím kontaktom FENIX-Therm 1, A do 40°C. Pokud by tomu bylo jinak budeme Vás informovat e-mailem případně telefonicky. Díky tomuto, je možné nastavit až tři režimy - teplota v místnosti regulována podle teploty podlahy, regulace teploty podle teploty prostoru a také kombinovaná regulace, tedy podle teploty prostoru s kontrolou maximální teploty podlahy.


Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. Nebojte, žádným nepříjemným spamem vás obtěžovat nebudeme.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Tento analogový pokojový termostat je manuální variantou dotykových termostatů s LCD displejem a je tak vhodný pro každého kdo hledá kvalitní a jednoduchý termostat pro regulaci elektrického topení. Součástí balení je 3m podlahová sonda.


Univerzální termostat od 0-40°C, snímání teploty prostoru i podlahy, signalizace chodu LE vypínač, spinací kontakt 16A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky