pondělí 1. října 2018

Sporák na dřevo s výměníkem

Prostorný sporák , na kterém připravíte jakékoli jídlo a vytopíte celý dům Kuchyňský sporák na dřevo s výměníkem jedinečným způsobem spojuje stylové vaření s možností vytápět vzniklým teplem celé obydlí. Vařte a pečte tradičně jako naše babičky, vyzkoušejte dokonalý způsob přípravy pokrmů na sporáku ohřívaném. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Toto řešení totiž umožňuje připojit sporák na tuhá paliva s výměníkem na trubky a vytopit tak další místnosti, nebo jím lze ohřát vodu v bojleru.

Vybrat si můžete kuchyňský sporák s výměníkem na kusové dřevo , nebo třeba na dřevěné pelety. V některých kuchyňských kamnech je ale možné topit ale i dřevem. Levný sporák na dřevo s výměníkem , prodej sporáků na dřevo přímo z výroby.


Sporák na dřevo PROM Mini s litinovou varnou deskou. Napojením teplovodního výměníku do systému ústředního topení docílíte rovnoměrné teploty ve všech ohřívaných místnostech. Moderní výkonný sporák s výměníkem na dřevo pevná paliva Eva Calor VIRGINIA kW.


Výkon do výměníku kW. Kuchyňské sporáky na dřevo a uhlí, kuchyňská kamna na vaření a topení.

Kuchyňská kamna - sporáky na tuhá paliva jsou vhodná na chatu a chalupu i do rodinného domu jako záložní zdroj, sporák umožňuje topení , vaření a pečení. Tyto sporáky s výměníkem jsou určeny na tuhá paliva k vytápění nebo k přitápění obytných místností s možností ohřevu nebo k vaření. Popis: Luxusní sporák na dřevo s teplovodním výměníkem. Objemná smaltovaná trouba o objemu l, litinové varné plotýnky, bezpečnostní ochlazovací smyčka, automatická termostatická regulace primárního vzduchu. MBS Super Thermo Magnum - sporák na tuhá paliva s výměníkem.


Tradiční kuchyňský sporák na tuhá paliva vhodná především do rekreačních chalup a tradičních interiérů. Třeba na vaši chatu, či kamkoliv jinam se mohou dobře hodit sporáky na dřevo. Jedinečná možnost, jak navázat na dříve užívanou samozřejmost, spojenou často také s možností vytápět konkrétní místnost. Dřevo zkrátka nachází v kuchyni mnoho využití, což mohou dokládat i moderní pece na pizzu.


Vyrábí se v různých barevných provedeních. Oblíbené klasické sporáky na dřevo a uhlí v moderním provedení a designu. Sporáky na dřevo - s teplovodním výměníkem. Tento sporák se vyrábí také v provedení s teplovodním ohřívačem vody.


Vybrané modely umožňují topit hnědouhelnýma briketama nebo i kusovým uhlím. Kamna na pevná paliva určena k vytápění, vaření a ohřívání pokrmů. Spotřebiče s výměníkem.


Krbová kamna s výměníkem na vodu jsou vhodná i pro moderní nízkoenergetické domy.

Pokud chcete vytápět více místností a také vyřešit otázku vaření je sporák s teplovodním výměníkem perfektní volbou. Kombinuje výhody kuchyňského sporáku a krbovývh kamen s výměníkem. Tento můžete napojit na centrální vytápěcí systém a vyhřívat jím radiátory, podlahy nebo bojler s vodu. Teplovodní sporák na tuhá paliva je ideálním řešením do chat a. Perfektně nahradí mikrovlnku, elektrickou troubu či varnou konvici. Dochází tak nejen k výraznému šetření za topení, ale i za elektřinu či plyn, protože na sporáku také vaříte.


Boční ocelové stěny slouží jako druhý plášt pro ohřev vzduchu od podlahy. Prodám teplovodni sporák TermoRosa NORDICA s výměníkem o výkonu 1kW. Váha 2kg, tah komí na Pa, průměr kouřovodu 1mm, palivo dřevo nebo brikety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky