čtvrtek 18. října 2018

Předsínová sestava

Předsínová sestava

Jak jste doteď mohli žít bez předsíňové stěny? Seznamte se s nejpraktičtějším kusem nábytku, který můžete v chodbě nebo předsíni mít. Vyberte si tu pravou předsíňovou stěnu pro svůj domov ještě dnes.


Vyberete si tu svou na e-shopu KIKA. Díky předsíňovým stěnám můžete pozitivně ovlivnit první dojem z vaší domácnosti. Na jednom místě můžete mít botník, zrcadlo, věšák nebo i skříň a chod vaší domácnosti bude pohodlný. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Přijdete po náročném dni z práce a váš první pohled by rozhodně neměl být na kus nehezkého a nepraktického nábytku, se kterým bojujete dlouhé roky. Jsou velice praktické a tak by neměly chybět v žádné předsíni.


Předsínová sestava

Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich užíváním v souladu s pravidly ochrany osobních údajů. Nezáleží, zda máte velkou či malou předsíň - úložné prostory pro kabáty či boty by neměly chybět v žádném domově.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Sestava obsahuje věšák, botník s regálem, zrcadlo a šatní skříň. Skříň má uvnitř police. Stěna tak poskytne dostatek úložného prostoru pro vaše boty, bundy, kabáty a šály.


Předsínová sestava

Rohové lavice, PC stoly, sedací soupravy, postele, skříně, komody. Nábytek z Lamina a Voštiny. Uvítejte své hosty stylovým nábytkem do chodby.


Estetické a zejména praktické řešení poskytují předsíňové stěny. Nabízíme desítky různých typů s líbivými dekory za skvělé ceny. Jednoduchá předsíňová stěna v bílém provedení. Potěší Vás i dvě menší praktické poličky na drobnosti a prostorný výklopný botník na - párů bot. Tuto sestavu můžete umístit do každé vstupní haly i. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Předsínová sestava

Nově přehlednější a rychlejší. Starší dýhovaná dřevotříska dělané na zakázku, po stěhování zbylo pár drobných ťukanců, které nevadí užívání. Nyní se nám nehodí, mohu přidat zrcadlo. Díky našim skříním budete mít vždy dost místa pro vše, co chcete mít po ruce. Do menších prostor máme skříně s posuvnými dveřmi, ale vybrat si můžete i skříně velké.


Naší manuálně zruční a ochotní zaměstnanci rádi výrobek vynesou až do vašeho obývacího pokoje, kuchyně, či koupelny. I když si službu výnosu neobjednáte, tak vám produkt zaneseme za první zamykatelné dveře - při objednávce sedací soupravy, pohovky, či čalouněné postele však bude náš řidič potřebovat vaši pomoc při odnosu za první zamykatelné dveře. Sestava se skládá z věšáku, který obsahuje tři kovové věšáčky a poličku, ze skříňky, zrcadla a velké skříně - společně tvoří.


Funkčnost má v předsíni přednost, při tom existuje mnoho možností, jak z ní udělat „prodloužený“ obytný prostor. Předsínová sektorová sestava Mario. Vytvořit prostor k sezení: kam se nevejde lavice, tam poslouží alespoň židle, křeslo nebo taburet jako pomocník při obouvání a příležitostné odkládací místo na tašky a kabelky.


Je vyrobena z kvalitní laminátové desky v barvě dub belfort, korpus je v barvě wenge. Jednotlivé díly lze koupit zvlášť. Vybírat můžete pohodlně na e-shopu KIKA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky