úterý 16. října 2018

Okc 160 ntr

Více informací Více informací o nepřímotopném zásobníku OKC NTR. A Drazice indirekt tárolókkal jól jár! A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően rendszereinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió. Hosszabb élettartam, alacsonyabb energia felhasználás, széles típusválaszték - kattintson és nézze meg most az OKC 1és hasonló termékeinket! Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK.


Zásobování teplou užitkovou vodou domácností, bytů, rodinných domů, malých provozoven apod. Stationary indirect heating storage tank THERM OKC 1NTR indirect stationary heating storage tank provides 1l of hot water. The high-quality heating vessel is made of special thick metal sheet and coated with nickel-free enamel.


Dražice OKC 1od 32€ - Heureka. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Okc 160 ntr

Nakupujte od specialisty na Topení a ohřev vody Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Ohřev vody zajišťuje výkonný spirálový výměník, který je zapotřebí napojit na externí teplovodní zdroj s maximální teplotou 1°C o tlaku MPa. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Together with magnesium anode, it ensures the long-term service life of the storage tank. Объем бойлера 1литров. Один теплообменник (одноконтурный) площадью 1. Механическое управление. Drazice OKC 1NTR - вертикальные напольные накопительные бойлеры косвенно нагрева, круглой формы, объемом 1литров.


Используются для подогрева воды для технических нужд от котлов или гелиосистем. A termékkel kapcsolatban kérdéseit tegye fel szakértő kollégáinknak, akik állnak rendelkezésére. Nepřímotopné ohřívače v objemech 100–1litrů se smaltovanou nádobou a výkonným výměníkem k postavení na zem pod závěsný plynový kotel. Santehnika Ūdens sildītāji, boileri Ūdens ātrsildītāji.


Ohřev elektrickou energií mimo topnou sezónu s možností využití nízkého tarifu elektrické energie (noční proud). Kombinovaný ohřívač určený pro zavěšení na zeď o objemu 1litrů. Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou výměnu vysloužilých ohřívačů. Je možno také dokoupit závěs na rozteč kotevních šroubů 3mm.


Teplotní rozsah 0-stupňů Celsia. Pasiūlymų Akcijos, atsiliepimai Surask pigiau ir sutaupyk! Szakértő kollégáink segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában. Keressen minket bátran és vegye meg kedvező szállítási feltételekkel és nagyszerű áron a Netkazán Webáruháztól. Ohřívač je napojen na externí teplovodní zdroj s max.


Ohřev zajišťuje výkonný spirálový výměník. Elektrický ohřev zajišťuje keramické topné těleso ovládané provozním termostatem. V tlakové nádobě přivařen výměník tepla, který je určen pouze pro topný okruh.


Okc 160 ntr

Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je vyrobena ze speciálního silného plechu a opatřena bezniklovým smaltem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky