čtvrtek 18. října 2018

Nádoba s kohoutkem

Zde se nacházíte: Heureka. Nádoba na nápoje s kohoutkem. Zásobník na domácí nápoje - limonády, punče, ledové čaje. S plastovým kohoutkem na čepování nápojů.


Ideální na domácí oslavy, letní party. Sada složená z nádoby s kohoutkem o objemu l, setu skle. Skleněná nádoba s kohoutkem pro rozličné studené nápoje.


Odklápěcí skleněné víko. Do nádoby natočíte vodu, přidáte citron, mátu nebo ovoce a párty může začít. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Krásná a navíc praktická skleněná nádoba s víčkem na klip a kohoutkem je ideální na ovocné šťávy či limonády z čerstvého ovoce, které děti milují Dospělí jí využijí za horkých letních večerů při posez. Sada se skládá z nádoby s kohoutkem , setu sklenic se slámkami a dřevěného stojanu.


Pěkná skleněná nádoba na nápoje s kohoutkem bude skvělým pomocníkem v letních dnech, při oslavách, dětských party atd. Je skvělým pomocníkem při servírování limoná džusu, punče a jiných nápojů při zahr. Vyrobeno z umělé hmoty, páčka na stlačení drží na dvou miniaturních čepech, takže dvě až tři zmáčknutí a páčka vyletěla, museli jsme opravit.


Praktická nádoba s kohoutkem určená k uložení do lednice. KILNER skleněný nápojový automat ve tvaru sudu s podstavcem 1l, chromový kohoutek. Pokud potřebujete na vaší zahradě pitnou vodu a nemáte ji zrovna k dispozici, poslouží vám tato nádoba na vodu s praktickým uzávěrem, která má dole kohoutek, takže vám odpadne nepraktické nahýbání těžkých lahví nebo jiných nádob. Otočíte lehce kohoutkem a můžete mít vody, kolik chcete. Plastové kanystry s otočným uzávěrem a výpustným kohoutkem určeny pro transport a skladování tekutin.


Výhodou je praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Sudy na dešťovou vodu s kohoutkem a víkem Klasické venkovní nádoby na děšťovou vodu z odolného plastu, jejichž hlavní předností je odolnost vůči venkovním vlivům. Sudy zachycují měkkou dešťovou vodu, kterou poté v době sucha využijete k zalévání květin nebo záhonů se zeleninou.


Chystáte oslavu nebo jen chcete v klidu posedět s přáteli a nelítat pořád do kuchyně pro pití? Pořiďte si čtyř nebo osmilitrovou skleněnou nádobu s kohoutkem a máte po starostech. Každý si sám natočí, až dopije. Na výběr máte variantu s plechovým nebo skleněným víčkem. Párty nádoba na ice tea s kohoutkem.


Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba , která zachytí měkkou dešťovou vodu. Zboží odesíláme 1-dny od objednání. Vybírejte si Sudy na vodu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Hosté se obslouží sami a vy budete mít čas užít si příjemné chvíle s ostatními. Připravte vynikající domácí limonádu s ovocem a bavte se!


Nádoba s kohoutkem

Skládací nádoba na vodu s kohoutkem. Je perfektní na domácí limonády, vodu i míchané nápoje. Kilner nádoba o objemu litrů na nápoje s praktickým kohoutkem.


Krásně tvarovaná nádoba na vodu nebo domácí limonády bude nepostradatelnou součástí. Naše nádoba na vodu s kohoutkem má kompaktní rozměry pro umístění prakticky kdekoliv, přitom je dostatečně velká na mnohonásobné umývání rukou. Víko navíc zaručučí čistotu vody, zabrání vniknutí nečistot a také zamezí ohřevu vody od Slunce a tím minimalizuje množení bakterii. Kvasná nádoba s objemem litrů s pevným a doléhajícím víkem a výpustným kohoutkem. Detail produktu Do obchodu.


Nádoba s kohoutkem

Kč Kilner soudek s kohoutkem l Skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky