pondělí 15. října 2018

Rakosova rohož

Rakosova rohož

Rákosové rohože na ploty pro zvýšení soukromí nebo k zastínění. Ideální řešení pro požadavek přírodního vzhledu. Lze požít také jako: rákosové rohože do interiéru, rákos na balkon nebo na pergolu atd. Rohože za postel nebo obecně rohože na zeď slouží jako dekorativní estetický prvek ve Vaší domácnosti, ale hlavně jako účelný prvek, jenž zabraňuje otěru malby na zdi za válendou, postelí a jiným nábytkem. Rákosové stínící rohože jsou stále oblíbenou klasikou, a to pro svou bezúdržbovost a dlouhou životnost za příznivou cenu.


Odolná vůči větru, slunci a vlhku. Rákos je velmi lehký a ve srovnání s ostatními materiály i velmi levný druh přírodního plotu. Rákosový plot je velmi pěkným doplňkem každé zahrady. Navíc rákosové rohože za trvale nejnižší ceny. Rákos je přírodní materiál určen pro zvýšení Vašeho soukromí, jako ochrana proti hluku, prachu či větru v pergole či na zahradě Vašeho domu.


Rákos je vysušen a provázán vázacím drátem, čímž dojde ke zpevnění a lze rákos použít. Rákosová stínící plotová rohož je vyrobena ze štípaného přírodního rákosu a slouží ke zvýšení vašeho soukromí. Tato rákosová rohož se hodí nejen k zastínění balkonu, terasy, ale také k dekorativním úč. Je vhodná jako dekorace na zahradu (ploty apod.) i do interiéru. Lze ji použít jako zástěnu pro oddělení zahradních zákoutí a tvorbu soukromí nebo k zastínění teras a balkónů.


Rakosova rohož

Rákosová rohož je vyrobená z prírodného materiálu, z rákosia, ktoré vytvára príjemný, útulný dojem. Rohož je ošetřena proti hmyzu a hnilobě. Najčastejšie sa rákosové rohože umiestňujú na balkóny, terasy alebo záhrady, kde vytvárajú perfektnú clonu. Do exteriréru jako např.


Rohože za posteľ alebo všeobecne rohože na stenu slúži ako dekoratívny estetický prvok vo vašej domácnosti, ale hlavne ako účelný prvok, ktorý zabraňuje oteru maľby na stene za váľandou, posteľou a iným nábytkom. Dále je pak vhodný jako ochrana proti hluku, prachu, větru. Hodí se nejen k zastínění, ale také k dekorativním účelům či zneprůhlednění pletivového plotu.


Rakosova rohož

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Doprava ZDARMA po celé ČR při nákupu nad 0Kč. Bambusový plot Naturcane je prírodný plot z pravej trstiny. S týmto plotom môžete krásne ozdobiť svoju záhradu. Kromě stínící tkaniny lze k zastínění plotu využít štípaný bambus nebo rákosovou rohož.


Role mohou být využity kdekoliv na zahradě, balkonu či terase. Bauhaus rohoze na zed brno bauhaus. Plastové rohože, plastové zástěny, rákos, bambusové rohože. Nenašli jste zboží, které hledáte?


Rohože chrániace súkromie a prienik vetra nákup a rezervácia v OBI. Prohlédněte si naši nabídku rohožek. Vybírat můžete z různých designů, velikostí i materiálů. Všechny vás doma hezky přivítají a zajistí, aby bláto zůstalo přede dveřmi.


Rakosova rohož

Mají také protiskluzovou spodní stranu, takže drží pevně na místě a postarají se, aby vaše podlaha i koberce byly čistší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky