pátek 31. srpna 2018

Radik klasik 33

Steel panel radiator with side connection. It is intended for pressurized or gravity-fed heating systems. Nabízíme široký sortiment typů a rozměrů pro váš domov za akční ceny. Prodej radiátorů Klasik s bočním připojením za skvělé ceny na Topenilevne.


Radik klasik 33

Poradíme s výběrem, rychle vyexpedujeme a provedeme i výpočet potřebného výkonu. It has hundrade of extra plugins. Radiators 200mm high available in type and only. Модель radik klasik является панельным отопительным прибором в исполнении klasik , которое дает возможность левого или правого бокового подключения к отопительной системе. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


Моделът radik klasik – r е панелно отоплително тяло в изпълнение klasik приспособено за бърза подмяна на глидерните чугунени или стоманени радиатори със свързваща стъпка 5мм. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Svou konstrukcí je určeno pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. RADIK KLASIK bočné pripojenie.


Radik Klasik - výška 9mm. Kč (10EUR) Na stranu: produktů. Info Kontakt Dodání zboží. Rekonstrukční radiátory - náhrada za stávající radiátory - původní boční rozteč 5mm. V případě technických dotazů využijte naši telefonní linku technické podpory.


Hlavice ventile a príslušenstvo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Radiátory jsou určeny pro výměnu starých litinových radiátorů a radiátorů s roztečí připojení 5mm kus za kus. Dál už hledat nemusíte! Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup.


Hodnotenie produktu:. There are two upper and two lower hangers welded at the back of the radiator. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Radik klasik 33

Deskové otopné těleso s bočním připojením. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nabídka našich deskových radiátorů klasik - boční připojení - typ 33. Výška H = 5mm zaručuje jeho bezproblémovou montáž na místo starého radiátoru. The height H = 5mm guarantees its problem-free fitting in place of the old radiator.


O kvalitě výrobků se v průběhu padesátileté historie firmy přesvědčilo více než milionů zákazníků po celém světě. Ocelový deskový radiátor se třemi teplosměnnými deskami a třemi přídavnými přestupnými plochami (vlnovkami) s levým nebo pravým bočním připojením na rozvod otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky