čtvrtek 2. srpna 2018

Bojler tatramat eov 80

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nástenný tlakový zásobníkový ohrievač vody so smaltovanou oceľovou nádržou v hranatom prevedení. Jeho nerezová príruba s ohrievacím telesom je vybavená antikoróznou horčíkovou ochranou.


Prístroj je riadený elektronickou reguláciou. Elektronika disponuje tromi ECO-programami zabezpečujúcimi úsporu energie a ďalšími funkciami ako sú: protimrazová ochrana, obmedzenie. Vymieňal som starý za nový, takže produkt poznám.


Tatramat EOV som kupoval do 2-izbového bytu. Trošku ma sklamala preliačina na vonkajšom plášti po rozbalení z kartónu, ale keďže som ho súrne potreboval, tak nebudem tovar vracať naspäť. Produktovou řadu EOV tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení.


Bojler tatramat eov 80

Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C. Nepřehlédněte související služby.


Přidat do oblíbených Skladem. Montáž bojleru včetně dopravy, snížená sazba DPH. Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem l Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Bojler tatramat eov 80

Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porov. Voda je ohřívaná topným. Nyní přichází na trh s novinkou.


Jedná se o elektrický tlakový ohřívač vody EOV Tren který vám poskytne teplou vodu všude, kde ji budete potřebovat. Tento bojler disponuje kapacitou litrů. To na jednu stranu přináší logicky horší možnosti ohřevu velkého množství vody, na druhou stranu je ohřev rychlejší a provoz je energeticky méně náročný. Výhodou zařízení je nízká hmotnost a kompaktní rozměry.


Za určitou slabinu lze spatřovat poměr objemu zařízení ku jeho relativně vysoké ceně. Už z názvu vyplývá, že jeho objem je l, což je poměrně nízká hodnota a hodí se hlavně do malých domácností s jedním, maximálně dvěma členy. Výrobek má ve srovnání s dalšími srovnávanými. Teraz prichádza na trh s novinkou. Ide o elektrický tlakový ohrievač vody EOV Tren ktorý vám poskytne teplú vodu všade, kde ju budete potrebovať.


Disponuje objemem litrů a je řízený elektrickou regulací, která má tři ECO-programy zabezpečující úsporu energie. TATRAMAT EOV TRENTHS Kežmarok, s. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C - 75°C.


Elektrické ohrievače vody produktovej rady EOV sú. Tovar expedujeme kuriérom pri platbe kartou alebo prevodom. Viac v sekcií kontakty.


A zománcozott tartály speciális magnézium anódos korrózióvédelemmel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky