úterý 7. srpna 2018

Infrasauna princip

Infrasauna princip

Proceduru v infrakabině lze absolvovat před sportovní, rehabilitační či regenerační aktivitou, před kosmetickým ošetřením pleti nebo před pobytem v chladném prostředí. Povědomí o nich je v České republice stále ještě malé, a to je možná chyba. Infrasauny u nás nejsou zatím příliš rozšířeným pojmem. Je velice variabilní ať už se jedná o rozměry nebo druhy materiálu. Umožňuje sestavit infrakabinu od velikosti pro osobu přes dvoumístnou, čtyřmístnou, rohovou až po atypickou dle zadaných rozměrů zákazníkem.


Nejčastěji používané materiály jsou. Toto záření se nepodobá škodlivému UV záření, které škodí kůži. Zkrátka dochází jen k zahřátí tkáně, ne okolního vzduchu, jako tomu je u klasických saun. Zdrojem záření jsou speciálně. Narozdíl od finské sauny infrasauna nepotřebuje pro svou funkci vysokou teplotu, proto je také šetrnější variantou saunování.


Kvalitní širokospektrální zářiče prohřívají tkáň do hloubky až 5mm, díky tomu je pocit prohřátí velmi výrazný a saunování v infrasauně efektivní i při nízkých teplotách. Dále umí infrasauna uvolnit namožené svaly a uleví od bolesti zad. Díky infrasauně se snadněji vyplavují toxické látky z těla a ovlivňuje se také redukce váhy.


Infrasauna princip

Pomáhá k načerpání nové energie, vylepší psychiku, zbavuje únavy a ovlivňuje i lepší hojení. Nabízíme infrasauny s dopravou zdarma, infrasauna od nás nyní ještě výhodněji. Ohřátí těla nad normální tělesnou teplotu je příjemné a relaxující. V sauně se uvolňují unavené svaly a zklidňuje stresovaný mozek, protože tělo do krve vyplavuje úlevu přinášející látky, jako jsou endorfiny. Ochlazení těla po ohřátí v sauně se provádí buď prostým pobytem na studeném.


Mnoho z vás našich zákazníků tápe, jak vybrat tu správnou infrasaunu. Základem každé dobré infrasauny je kvalitní infratechnologie. Protože s nekvalitní infratechnologií přijdete o to hlavní – o léčivé a rehabilitační vlastnosti infrasauny.


Ale jak poznat, která infratechnologie je ta správná? Produkování potu v infrasaunách je až třikrát vyšší - při okolní teplotě již okolo – 60°C. Princip a výhody infrasauny. Toto „sálavé teplo“ je pro lidský organismus velmi příjemné a blahodárné. Nedochází při něm totiž k ohřívání okolního vzduchu, rozehřívají se pouze objekty – a samozřejmě osoby.


Na rozdíl od ní však v infrasauně nenajdeme rozpálené uhlíky, ale zářiče vydávající infračervené záření. To proniká do kůže a způsobuje zahřívání, při němž teplo proniká hluboko do svalové tkáně a vnitřních orgánů. Kompaktné rozmery dovoľujú umiestniť ju do rodinného domu i priestornejšieho bytu. Relaxáciu v nej si môžete spríjemniť aj LED svetelnou terapiou. Primitivní sauna může fungovat bez použití saunových kamen.


Infrasauna princip

Základem je opět dobře izolovaná stavba, která je ale vytápěna kameny, rozžhavenými venku v otevřeném ohni. To je nejspíš i původní princip vytápění sauny. Každý den se nám do našeho organismu dostane mnoho škodlivých látek a tělo je přirozeně samo všechny nezvládne vyloučit. Proto je uloží nejčastěji do tukových vrstev, kde nijak neohrožují důležité orgány v těle. Problém ale nastává, pokud tělo prostor v tukové vrstvě zcela.


Je potřeba mít na vědomí, že infrasauny jsou spíše prohřívací kabiny. Vše pro Váš relax - infrasauny, vířivky, klimatizace. Karbónové žiariče sa nahrievajú pomalšie, naproti tomu majú dlhšiu životnosť.


Infrasauna princip

Jak funguje infrasauna a jaké jsou rozdíly oproti sauně finské? Infračervená kabina nebo-li infrasauna je v Čechách obecně považovaná za tu, která moc nehřeje. Jaký je ale její princip a jaký má vliv na náš organismus? Sauna je původní finské slovo označující malé stavení nebo místnost, která se po vytopení používá jako ohřívárna při saunování.


Vnitřek sauny je velmi dobře izolovaný od okolí a vykládaný dřevem, které působí dobře na psychiku člověka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky