středa 1. srpna 2018

Spirálový blok

Kvalitní nelinkovaný spirálový blok STAR WARS. Blok je ve formátu Aa obsahuje listů. Spirálový blok Violetta – Music, nelinkovaný, A5.


Spirálový blok

Velkoobchod výtvarných, kreativních, hobby a školních potřeb. Blok ASummertime listů, spirálový , čtverečkovaný - motivy, min. Speciální úprava zajišťuje psaní i za deště a vlhka. Originální papír Rite in the Rain listů.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Blok má čtverečkovaných listů z bezdřevého papíru. Má boční vazbu Twin wire, která umožňuje snadné otáčení listů až o 360°.


Spirálový blok

Pevné kašírované desky. Retro bloky se dodávají v rozměrech AA A linka, čvereček a čistý. Zboží je legálně licencováno a prodáváno se souhlasem vlastníků licenčních práv.


Formát A- linkovaný poznámkový blok se spirálou a motivem medvídka Me to You, barva růžová. Váš blok na samostatných sešitů po stranách. Vysoce kvalitní blok řady Conceptum s tvrdými drážkovanými deskami formátu A spirálová vazba. Linkované zápisníky a bloky ve formátu Aa A5.


Spirálový blok

Některé mají kroužkovou vazbu nahoře, jiné z boku. Další jsou lepené, šité nebo mají spirálu. Bloky mají velmi pěkný potisk. Vhodné například na kresbu uhlem, pastelem či akvarelovými pastelkami. Do sešitu si můžete zapisovat poznámky až ke čtyřem předmětům.


Pořádek ve vašich zápiscích zajistí barevné odlišení jednotlivých kapitol nebo předmětů, které je viditelné na vnější hraně bloku. Papír má bílou barvu s reliéfním vzorem linek. Reliéf je z jedné strany. Vhodný pro kresbu pastely, tužkou, uhlem pastelkou.


Spirálový blok

Zvýrazněné záhlaví, děrování pro zařazení do pořadače, mikroperforace. Atraktivní moderní poznámkové knihy s poutavým designovým motivem. Celý blok je svázán pevnou dvojitou kroužkovou spirálou twin wire to je nejlepší způsob vázání knih v knihařství. Ideální pro psaní inkoustem, zvýrazňovačem nebo pastelkami. Formát A- linkovaný poznámkový blok se spirálou a motivem medvídka Me to You, barva modrá.


Tvrdé kašírované desky chrání 1čtverečkovaných listů. Pořiďte svému školákovi čtverečkovaný spirálový blok o formátu A4. Provozovatel webu, officentrum. Velký výběr bloků pro běžné každodenní použití. Lepené - trhací blok , podlepený lepenkou, A čistý, listů.


Kroužkové - i propracovanější s moderním vzhledem (saténová úprava, mikroperforace pro snadnější odtrhávání papíru, dvouděrování a čtyřděrování pro zakládání listů do pořadačů).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky