pondělí 6. srpna 2018

Elektrický přímotop cena

To ale těžko můžeme říci o topení dřevem, v současnosti nejlevnějším palivem, jehož cena vzhledem k obrovsky. Zkrátka s sebou vezměte prakticky elektrický přímotop a více neřešte! Na řádcích níže naleznete zevrubný rozbor klíčových parametrů, jež byste měli během nákupu sledovat. Pod pojmem přímotop se skrývá hned několik různých druhů zařízení.


Každý z nich se vyznačuje trochu jinými charakteristikami, a proto. Elektrický konvektor je opatřen připojovací šňůrou se zástrčkou. Lze jej umístit na zeď a nebo pomocí přídavných nožek lze používat jako přenosný konvektor. Pomocí ovládacího panelu lze nastavovat výkon tělesa, pomocí termostatu regulovat teplotu a vypínačem ovládat funkci ventilátoru. Použití: pro přitápění.


Pro naše elektrické přímotopy máte od nás vždy dopravu ZDARMA tj. K přímotopům si vyberte vhodné příslušenství k elektrickým přímotopům, např. Jak správně vybrat elektrický přímotop ? Vzhledem k tomu, že trh je doslova zasypán celou řadou různých druhů elektrických topidel, musí před samotným nákupem proběhnout volba toho správného typu.


Podstatnými kritérii pro výběr potom jsou výkon, velikost vytápěné místnosti, spotřeba energie a bezpečnostní prvky. Moderní elektrický přímotop je alternativou k topení např. Na naše přímotopy poskytuje německý výrobce LUCHT LHZ záruku let, a na regulaci roky, to je výhoda, kterou se můžeme pyšnit díky nejnovější technologii výroby našich topných panelů. Zima klepe na dveře a bez topení se. Mezi jeho přednosti oproti typickému teplovzdušnému přímotopu také patří nevysoušení vzduchu.


Zařízení je volně stojící a má elegantní a nenápadný design. Prodám elektrický radiátor- přímotop Exoflex, 60x40cm, sice radiátory, ale pouze držáky na zeď. Váš elektrický přímotop mne hodně zaujal již na Vašich internetových stránkách. Po všech stránkách výborný. Dostatečně dimenzovaná síťová šňůra, nehřeje se.


Robustní konstrukce přímotopu je kovová a kvalitně smontovaná šrouby. Nástěnný, přenosný, konvektor, s termostatem v sadě s nohama a nástěnným držákem. Díky originální konstrukci topného tělesa s velkou teplosměnnou plochou zajišťuje tichý a. Kromě toho je ale můžete také umístit na stěnu, takže nemusejí zabírat téměř žádné místo. Při výběru je důležité zamyslet se nad tím, kam ho umístíte a jakou bude plnit funkci.


Zimní sezóna je nepříjemná jen do té míry, jak se na ní připravíme. Teplo je základním předpokladem k udržení jistého komfortu užívání obytných prostor, proto tuto oblast nepodceňujte a objednejte si konvektorový ohřívač, který je přímo určený k vytápění uzavřených prostor. Konstrukce tohoto přímotopu je robustní, s dlouhou životností, topné prvky jsou z nerezové oceli, motor má tepelnou ochranu.


Elektrický přímotop cena

ADAX NEO - elektrický nástěnný panel s barevným krytem v čistém skandinávském designu. Výkonný přímotop od renomovaného norského výrobce s programovatelnou regulací zabudovanou v panelu. Moderní design a precizní zpracování jsou u přímotopného panelu NEO samozřejmostí.


Vybrat můžete elektrický přímotoppevný na stěnu nebo přenosný. Tento konvektor CON je určen pro trvalé vytápění jednotlivých místností. Přímotop lze objednat v. Topí okamžitě a jeho provoz je absolutně bezhlučný. Zvolenou teplotu místnosti v rozs. Nejvýkonnější elektrické topidlo s ventilátorem Master, vhodné i pro vytápění velkých prostor až do cca 1m2.


Oblíbené zejména do lakoven a dalších provozů s výskytem hořlavin. Přenosné elektrické topidlo, určené k vytápění menších prostor - chat, dílen, sklepů, garáží apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky