pondělí 6. srpna 2018

Plynový kotel protherm panther

Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optimalizáciu vašich skúseností s našimi webovými stránkami. Na tom pojistném ventilu jsou šipky na obě strany a teď mi nejde zavřít.


Protherm Panther KOV v. No ten červený plast jde teď otáčet strašně lehce, jako by to bylo vymleté, ale když nejdřív to kolečko stlačím a pak se snažím točit, tak nemám šanci to ani o milimetr otočit.

Jaká byla očekávání a splnil nový kotel požadavky majitelů domu n. Pěkný vzhled a kompaktní rozměry z něj dělají favorita mezi dalšími modely této třídy. Potěší vás tichým provozem i při maximálním výkonu, nízkou pořizovací cenou a malou hmotností. Dále dokáže také efektivně vytápět, rozsah teploty OV činí – stupňů Celsia. Model využívá deskový výměník a disponuje plynulou.


Unsubscribe from Balak Veľkoobchod? Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.

Patrně sami tušíte, že plynový kotel se nevyplatí hledat někde na tržnici nebo bleších trzích. Naprostá spolehlivost a dokonalá montáž jsou totiž i přes pokročilé bezpečnostní prvky základem zajišťujícím ochranu vašeho majetku a zdraví. Nabízejí-li vám vaši známí starší kotel z druhé ruky, raději. Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou. My, společnost Vaillant Group Czech s. PROTHERM Panther KOV Plynový závěsný kotel s odvodem spalin do komínu (atmosférický) pro vytápění s průtokovým ohřevem teplé vody.


Kotel je vyzbrojený nejnovějším, elektronicky řízeným modulačním čerpadlem, plnícím normu ErP Ready. Kotel je uzpůsoben k průtokovému ohřevu teplé vody pomocí kvalitního. Kotel na vytápění poskytuje teplou vodu přes třícestný ventil s vysokým výkonem. Elektronická regulace e-bus zapříčiňuje plynulou modulaci výkonu, čím napomáhá k šetření plynu.


Kombinovaný kotel s průtokovým ohřevem TV v deskovém výměníku plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, možnost ekvitermní eBus regulace řady set Thermolink, 10l expanzní nádoba, vysoce účinné čerpadlo (ErP ready), všechny bezpečnostní prvky, ochrana proti zamrznutí, digitální ovládání, el. Dobry den potreboval by som poradit aky kotol je pre mna najlepsi. Sme stvorclenna rodina a mame dom okolo 2metrov stvorcovych.


Spodok je dvojgaraz,kotolna a odkladacia miestnost. Prizemie ma chodbu,obyvacku a dalsie dve izby. A vrchne poschodie to iste.


PROTHERM PANTHER KOV - kotel s průtokovým ohřevem TUV (Atmosférické do komína) - PROTHERM PANTHER KOV - kotel s průtokovým ohřevem TUV do komína (ATMOSFÉRICKÝ KOTEL s průtokovým ohřevem teplé vody s odtahem spalin do komína a přisáváním vzduchu z prostoru kolem kotle) Závěsné plynové.

Prodám úplně nový a nepoužitý závěsný plynový kotel značky protherm , Gepard MOV s průtokovým ohřevem teplé vody. Technická specifikace je uvedena na obrázku. Vzhledem k charakteru zbož.


Prodám závěsný průtokový plynový kotel Panther KOV, r. Kompletní dokumentace, každý rok revize a údržba s dokumentací. Ještě někomu dobře poslouží. Zapojit plynový kotel by měl dělat vždy vyškolený odborník, v opačném případě. Kostrhun - Poskytuje veškeré práce v oboru vodo topo plyn Hodonín, solární systémy. Je to problém, který trápí hodně majitelů plynových kotlů.


Kondenzační kotle do topení s možností připojení externího zásobníku, Junkers, Immergas, Vaillant a další. Plynové kondenzační kotle s ohříváním vody v externím zásobníku znamená, že pitná voda není ohříváná přímo v kolti, ale v zásobníku, který se nachází vedle kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky