čtvrtek 9. srpna 2018

Tekla draco duo

Tekla draco duo

Rozmer závisí od kapacity zásobníka paliva. Výšku kotla možno regulovať pomocou priložených nožičiek. Tato stránka používá soubory cookies. Používáním této stránky, bez vypnutí cookies ve Vašich nastaveních prohlížeče, souhlasíte s jejich používáním.


Tekla draco duo

Kotel založen na osvědčeném a velmi efektivním dvouohniskovém výměníku tepla, zhotoveného z vysoce kvalitní, certifikované oceli tloušťky mm. Výbavou je odolný, litinový, retortový hořák, na který je palivo podávané ze zásobníku. Kotel je vybaven odolným litinovým retortovým hořákem, na který je palivo dodáváné ze zásobníku pomocí šneku.


To dává uživateli velkou snadnost použití s minimální prací. Automatinis granulinis katilas Draco Duo Bio. Centrinio šildymo grįžtamoji jungtis, – Maitinimo jungtis, – Pajungimo plokštė, – Valdiklis, – Valymo anga, – Viršutinės durys, – Centrinės durys, – Apatinės durys – Padavimo motoreduktorius, – Lankstus padavimo vamzdis, – Degiklis Fireblast, – Kuro talpa. Dviejų pakurų plieninis katilas su automatiniu kuro padavimu.


Tekla draco duo

Katilas įrengtas su tvirta, ketine retorinė pakura, į kurią kuras patiekiamas iš kuro talpos, naudojant sraigtą vartotojas gauna didelį komfortą neįdedant didelių fizinių jėgų. Két tűzteres acéllemezes kazán automata csigás tüzelőanyag adagolóval. A kazán tartós, öntöttvas retorta tűztérrel van felszerelve, ahová a tüzelőanyag egy csigás adagoló segítségével jut el a készlettartályból.


A DUO típushoz egy második, áramszünet esetén is használható, vizes rostéllyal ellátott tűztér is tartozik, ami hagyományos szén, ill. A kazán felső részén található nagyméretű kémlelőnyílásnak köszönhetően egyszerű a tisztítása. DRACO DUO PARAMÉTEREK M. For user this solution is easy and requires minimal work. Boiler heat exchanger is made of high quality, certified steel of thickness mm. A kezdetektől fogva termékeink minősége, biztonsága és vásárlóink elégedettsége voltak számunkra a legfőbb szempontok.


Célunk, hogy maximálisan eleget tegyünk vásárlóink elvárásainak, ezért a kiváló ár-érték arány mellett kazánjainkat a magas műszaki tartalom, és a modern megjelenés jellemzi. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost. Unsubscribe from Pavol Vráblik? TEKLA TYTAN BIO kotol n. Zajistíme projekt, montáž a následne revize a servis. With a wide range of boiler capacities it is possible to heat a detached house, as well as a block of flats.


Tekla Draco Duo kW 2. MENU FOB Reference Price:Get Latest Price. Podávka 7s mezera 5s, ventilátor 1,teplota otopné vody nastavena na 65. Nevíte jak správně nastavit kotel aby. Alguno conoce las calderas tekla draco duo de policombustible?


Tekla draco duo

Las calderas creo son de fabricación polaca, tienen espesores de acero de mm. Jednoduchá obsluha a údržba je z prednej strany kotla - prikladanie, regulácia, čistenie. Výmenník kotlov je vyrobený z certifikovanej ocele vysokej kvality (hrúbka mm). Záruka na oceľové výmenníky je rokov a na liatinové rokov.


V spalinách týchto kotlov je len.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky